SON DAKİKA

En Son Nokta

IĞDIRLI İŞ ADAMI SEFER COŞKUN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU

Azeri ve Caferilerin sevilen ismi Iğdırlı işadamı Sefer Coşkun AK Parti Esenyurtta meclis üyesi adayı oldu. Esenyurt’u AK Parti’nin yönetmesi gerektiği için meclis üyeliğine adaylığını koyduğunu belirten Coşkun büyük destek ile bu yola çıktığını belirtti.

Bilgileri Kopyala
IĞDIRLI İŞ ADAMI SEFER COŞKUN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 72.537 kez okundu.

1994 yılından bu yana Kıraç’ta ikamet eden, Yasinoğlu Mimarlık ve Coşkun Yapı Denetim Şirketlerinin sahibi olan Iğdırlı iş insanı Sefer Coşkun Esenyurt AK Parti’den meclis üyesi adayı oldu.

Özellikle Azeri ve Caferilerin sevdiği ve saygı duyduğu isimlerin başında gelen iş insanı Sefer Coşkun Esenyurt’un son 5 yılda kötü yönetildiğini ve yeniden AK Partili bir belediye olması için taşın altına elini koymak için aday olduğunu belirtti.

AZERİ VE CAFERİLERİN ESENYURTTA CİDDİ BİR POTANSİYELİ VAR

Azeri ve Caferi topluluğu tarafından sevilen Seyit Hacı Fatma’nın torunu olduğunu belirten ve özellikle Esenyurtta Azeri ve Caferi topluluğunun 45 bin yaşayanı ve 30 bin seçmeni olduğunu ifade eden Sefer Coşkun, ‘Esenyurtta Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrılı olarak yaşayan Azeri ve Caferi sayısı oldukça fazla. 45 bine yakın nüfusu olan topluluğumuzun 30 bine yakın seçmeni var. Bildiğim kadarıyla bu topluluğun tek meclis üyesi başvurusu bana ait. Azeri ve Caferi topluluğumuzun büyükleri ve kanaat önderleri ile istişare ederek ben bu yola çıktım. Listede yer aldığım takdirde hem topluluğumuza hem de kentimize ciddi katkılar sunacağıma inanıyorum.

HAMİT ÖNCÜ VE HARUN ÖZER ESENYURT İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

Esenyurt’un sevilen iki siyasetçisinin AK Parti çatısı altında aynı anda etkin görev almasının hem AK Parti hem de Esenyurt için büyük bir şans olduğunu ifade eden Sefer Coşkun, ‘Bana göre AK Parti Esenyurtta çok güzel bir dönem yaşıyor. İlçe başkanımız bölgenin en sevilen siyasetçilerinden biri. Harun Özer bu davaya yıllarını vermiş dürüst bir insan. Her kesim tarafından sevilen ve takdir gören bir ilçe başkanı.

Diğer yandan belediye başkan adayımız Hamit Öncü de çok sevilen ve dürüstlüğü ile örnek gösterilen bir insan. Belediye başkanlığı yapmış olması, il genel meclis üyeliği ve hale hazırda meclis başkan vekilliği yapması tecrübeli bir siyasetçi olduğunu gösteriyor.

Esenyurt son 5 yılda CHP’li yönetim tarafından kötü yönetildi. Esenyurt halkı gördü ki yerel belediyecilik AK Parti’nin işi. İnşallah sandıkta da desteklerini AK Partiden yana kullanacaklar. Ben bu seçimi AK Parti ailesi olarak farklı kazanacağımıza inanıyorum. Biz zaten topluluğumuz olarak AK Parti’ye gerekli desteği verdik ve vermeyi sürdüreceğiz’ diyerek başarı için göreve hazır olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!