SON DAKİKA

En Son Nokta

İKİNCİ ADAYI KEMAL DENİZ BOZKURT MU ÇIKARDI?

Sadık Aksoy’un görevi tamamlamasının ardından yeni başkanını seçen Esenyurt İl Dernekler Birliğinde yeni başkan Orhan Onur oldu. Ensonnokta’ya konuşan ve isimlerinin açıklanmasına istemeyen bazı dernek başkanları Onur’un karşısına son dakika çıkan başkan adayı Ali Saka’nın belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından çıkarıldığını iddia etti.

Bilgileri Kopyala
İKİNCİ ADAYI KEMAL DENİZ BOZKURT MU ÇIKARDI?
Kategori: Genel - Bu haber 11.474 kez okundu.

Esenyurt il dernekler birliği yeni başkanını seçti. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seçimde birliğin yeni başkanı Orhan Onur oldu.

Yapılan seçimde Orhan Onur 26 oy alırken son dakika karşısına aday olarak çıkan Iğdır Dernek Başkanı Ali Saka ise 12 oyda kaldı. Ensonnokta’ya konuşan bazı dernek başkanları Ali Saka’nın belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından ADAY olarak çıkarıldığını iddia etti.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir dernek başkanı, ‘İl dernekler birliğinde seçimi formalite icabı yapılır. Geçmişte böyle oldu. Arkadaşlarla istişare ederek önümüzde ki dönem başkanlığı yapacak arkadaşı belirleriz. 2 yıl önce Sadık Aksoy göreve geldiğinde görev süresi sona erdiği zaman Orhan Onur’un başkan olması konusunda anlaşmıştık. Ne olduysa seçimden bir gün önce Ali Saka beni ve birçok arkadaşımızı arayarak aday olduğunu açıkladı. Bunun doğru olmadığını ifade etmemize rağmen ısrar etti. Ortaya bu sonuç çıktı’ dedi.

Seçim öncesinde misafirlerine seslenen mevcut başkan Sadık Aksoy yaptığı projeleri anlatırken, ‘Yörelerin farklılığı bizleri zenginleştirmiştir. Bu birlikteliği sağlayan başkanlara teşekkür ediyorum. Çok proje geçti aklımızdan kısmen bir kısmını gerçekleştirdik. Virüsten dolayı hayatını kaybeden dernek başkanlarımızı saygıyla anıyorum. Futbol turnuvası düzenledik, yardımlar yaptık. Sel ve deprem bölgelerine yardımlar götürdük. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’ şeklinde konuştu.

Aksoy, çalışmalarını slayt gösterisiyle misafirlerine aktardıktan sonra il dernekler birliğine destek veren iş adamları Seyithan İzsiz ve Halis Kahriman’a birer plaket takdim etti.

Yine geçmiş dönemde hizmet veren dernek başkanlarını plaketle ödüllendiren Aksoy, yeni seçilen başkana başarılar dilerken her daim destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Yapılan seçim sonrasında başkanlığa seçilen Batman Dernek Başkanı Orhan Onur’da Sadık Aksoy’dan aldığı çıtayı çok daha yukarıya çıkaracağını belirtirken Esenyurt’un kalkınması için önemli çalışmalara imza atacaklarını açıkladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!