SON DAKİKA

En Son Nokta

İletişim Başkanı Altun: Bu güruhla mücadelemiz sürecek

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’de bir kesimin, yalan ve kutuplaştırmayı kendine ilke edindiğini söyledi. Twitter’dan açıklamalarda bulunan Altun, ”Bu güruhla mücadelemiz sonuna kadar sürecektir” ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Altun: Bu güruhla mücadelemiz sürecek
Kategori: DÜNYA - Bu haber 52.557 kez okundu.

fahrettin altun.jpg

İletişim Başkanı Fahrettin Altun isim vermedi ama Türkiye’de bir kesimin yalan, provokasyon, özel hayata saldırı ve kutuplaştırmayı kendilerine ilke edindiğini söyleyerek hedefin, toplumsal hareketlilik olduğunu belirtti.

Twitter’dan açıklama yapan Altun şu ifadeleri kullandı:

”Milletimizin büyük bir kesiminin ülkemizin yakaladığı gelişme çizgisinden, bölgesel gücünden ve küresel aktör olma azminden memnuniyet duyduğu, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine olan güvenin günden güne daha da arttığı günlerden geçiyoruz.

Ülkece Covid-19’a karşı verdiğimiz eşsiz mücadelenin özgüvenimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiği bu günlerde icraatlarımızdan, yatırımlarımızdan ve geleceğimizi inşa gayretinden de geri durmuyoruz. Savunmada kalmıyor, adeta krizleri fırsata çeviriyoruz.

Buna karşın, kaybettiği imtiyazlarından başka dertleri olmayan bir küçük azınlığın bir türlü iflah olmadığına, kin, nefret, şiddet ve düşmanlık dilini beslediğine ve bunun üzerinden beyhude şekilde bir toplumsal hareketlilik oluşturmaya çalıştığına da tanıklık ediyoruz.

”YALAN, PROVOKASYON, IRKÇILIK, KİBİR…”

Yalan, manipülasyon, provokasyon, ırkçılık, İslam düşmanlığı, jakobenizm, kibir, cinsiyetçilik, nefret söylemi, aile ve kadına hakaret, özel hayata saldırı ve kutuplaştırmayı kendilerine ilke edinen bu kesimler, kötülüğü sıradanlaştırmakta ve alenileştirmektedir.

Yirminci yüzyılın önemli bir düşünürünün ifade ettiği gibi, kötülüğün kaynağında ‘bir başkasının bakış açısıyla düşünebilmekten aciz olma’ hali yatar. Jakobenizmin düşünmeyen, sığ, vasat ve cahil unsurları yüz yıldır bu millete ve değerlerine düşmanlık etmekten vazgeçmiyorlar.

Akla gelen tüm kötülükleri tek tek sayıp karşısındakine yüklemek, toplumu ‘biz ve öteki’ diye ayrıştırmak ve herkesi tektipleştirmek çok net bir şekilde nefret söylemidir. Faşist düşüncenin ürünleri olan bu zihniyetler, birlik ve beraberliğimize zarar verme amacı taşımaktadırlar.

Toplumun belirli bir kesimini ‘tacizci, tecavüzcü, eşine ve çocuklarına şiddet uygulayacak kadar gaddar’ diye toptancı bir yaklaşımla kodlayan bu güruh; faşizmin ve jakobenizmin duvarları arasında sıkışmıştır. Bu güruhla mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.

Bugünlerde kendisine en iyi, en ahlaklı, en doğru davranışları atfeden ve kendisi dışındaki herkesi düşman gibi gören, tektipleştiren, nefret söylemi üreten, özellikle de dindar insanlara aklına gelen tüm kötülükleri boca edenleri çok ama çok iyi tanıyoruz.

Millete ‘bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam’ diyerek kendisi dışındaki herkese nefret kusan, onları toplumdan dışlamaya ve haklarını gaspetmeye çalışan bu zihniyetin yeni kılıklara girerek karşımıza çıktığını görüyoruz.

”GERÇEK YÜZÜNÜZÜ ANLATMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ”

Özellikle Cumhurbaşkanımızı destekleyenleri aşağılamak için kullanılan her nefret söylemi, milletimizin gerçekleri bir kez daha görmesini sağlamaktadır. Madem zehirli bir dil ile kirli zihniyetinizi çekinmeden sergiliyorsunuz, biz de gerçek yüzünüzü anlatmaktan çekinmeyeceğiz.

”İYİLİKTEN SÖZ ETMELERİ O KADAR TEZAT”

Mülteci botu batıranların insan haklarından, terör saldırısı yapanların hayatın kutsallığından, darbecilerin demokrasiden söz etmeleri nasıl bir tezatsa, darbe aşığı, terör sevici, millet düşmanı bu kesimlerin de sevgi, kardeşlik ve iyilikten söz etmeleri de o kadar tezattır.

”OYALAMA TAKTİKLERİNE ALDIRIŞ ETMEYECEĞİZ”

Ülkemiz çok zor bir süreçten gücünü, birliğini ve beraberliğini koruyarak çıkmakta, devletimiz milletimizin verdiği ödevleri hakkıyla yerine getirmektedir. Bu süreçte ne millet düşmanlarının ne de sureti haktan görünen unsurların oyalama taktiklerine aldırış edeceğiz!

”TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYACAĞIZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde günden güne daha da büyüyecek, daha fazla özgürleşeceğiz. Çok çalışıyoruz. Ama daha çok çalışacağız. Yılmayacağız. Birlik olacağız. Taş üstüne taş koyacağız. Yolumuz kutlu bir yoldur, yolumuzdan asla dönmeyeceğiz!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.