SON DAKİKA

En Son Nokta

İnce ateş püskürdü: Bunlar delirmiş, bunlar paranoyak!

CHP’nin hezimeti tadan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim gecesi kendisi ve eşinin kaçırıldığı iddialarıyla ortalığı karıştırmaya çalışan CHP’lilere ateş püskürdü. İnce, “Bunlar paranoyak, bunlar delirmiş!” diye konuştu.

İnce ateş püskürdü: Bunlar delirmiş, bunlar paranoyak!
Kategori: Genel - Bu haber 433 kez okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında 24 Haziran gecesi ağır bir yenilgi alan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, hakkında üretilen komplo teorilerini değerlendirirken oldukça sert ifadeler kullandı.

BUNLAR DELİRMİŞ, HASTALAR

Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a röportaj veren İnce, ortaya atılan iddialara ilişkin “Bunlar delirmiş! Bunları yazanlar gerçekten hasta. Yok eşimi kaçırmışlar, yok sarayda albaylar varmış… Ya rüya gördüler ya gerçekten hastalar! Başka bir açıklaması yok.” dedi.

“DESTEĞİ OLMAMASI DAHA İYİ”

İnce, şöyle devam etti: “Bunlar paranoyak! İnanın böylelerinin desteği olmaması daha iyi. Resmen kötülük yapıyor. Türkiye’de böyle kime hizmet ettiği belli olmayan bir kesim var. Sözde Atatürkçü, sözde cumhuriyetçi ama aslında değil, ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.