SON DAKİKA

En Son Nokta

İRŞADİ ÖRNEK CAMİ KURAN KURSU HİZMETE GİRDİ

İrşadi Örnek Cami 4-6 yaş Kuran Kursu açılışı gerçekleştirildi. Açılışı Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, ilçe müftüsü Selami Aykul ve cami dernek başkan yardımcısı Orhan Yılmaz birlikte gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
İRŞADİ ÖRNEK CAMİ KURAN KURSU HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 68.960 kez okundu.

İrşadi Örnek Cami Kuran Kursu açılışı gerçekleştirildi. Kuran Kursu açılış kurdelesini ilçe kaymakamı Fatih Çobanoğlu, müftü Selami Aykul, cami dernek başkan yardımcısı Orhan Yılmaz, ilçe protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Aykul, açılışı yapılan külliyenin gençlerin buluşma noktası olacağını söyledi. 4-6 Yaş Kur’an kursları ile de gelecek nesillerin dinine, devletine bağlı bireyler olarak yetiştirileceğini belirtti.

İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu konuşmasında, “Çok güzel bir müessesenin açılışında bir aradayız. Ülkemiz adına, milletimiz adına, ümmet adına, devlet adına hizmet yapmış insanlar için her daim dua ediyoruz. Yine burada ilmiyle öne çıkan, ahlakın, maneviyatın, mukaddesatın yerleşmesi adına ömürlerini Kur’an’a hizmetle geçiren değerlerimizi hayırla yad ediyoruz. Bugün burada 4-6 yaş kursumuzu açıyor olmamız mutluluk verici bir şey.. 4-6 yaş kurslarımızı gelecek nesillerin inşa edilmesi adına önemli bir hizmet olarak görüyorum. Akleden, fikreden, emek veren, mesai harcayan, gayret gösteren, yardım eden herkesten Allah razı olsun. Müessesenin hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, burada uzun yıllar talebe yetişmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

İrşadi Örnek Camisi 4-6 yaş kuran kursunda 5 sınıf, bir öğretmen odası, oyun salonu, mutfak mevcut. Öğrenci kapasitesi 80 kişi. Sabah ve öğleden sonra eğitim olursa 160 kişi. İrşadi Örnek Camiinde Diyanet İşleri Başkanlığı, Esenyurt ilçe müftülüğü denetimi gözetim ve görevlendirdiği öğretmenler tarafından eğitim yapılmakta.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!