SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ ADAMI ERKAN SANATSEVER MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

ESS Biyosidal yönetim kurulu başkanı iş adamı Erkan Sanatsever yayınladığı mesaj ile Türk halkının Mevlid Kandili’ni tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
İŞ ADAMI ERKAN SANATSEVER MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 37.478 kez okundu.

Hazreti Muhammed’in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor.

Sözlükte “doğum yeri ve zamanı” anlamına gelen mevlid kelimesi, İslâm kültüründe özellikle Hz. Peygamber’in doğumunu, bu vesileyle yapılan törenleri ve yazılan eserleri ifade etmek için kullanılır.

İş adamı Erkan Sanatsever yaptığı açıklamada Mevlid Kandili’nin önemine dikkat çekerken, ‘Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili‘ni kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah’ diyerek Mevlid Kandili’nin milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!