SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ DOĞDUĞU TOPRAKLARI UNUTMADI

Esenyurt’lu iş adamı Sait Üstündağ doğduğu memleketi Göle’yi unutmadı. Göle Kubilay Mahallesi’ne Sosyal Tesis ve Taziye Evi ile Hayrat yapan Üstündağ Gölelilerin kıvanç kaynağı oldu. Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Üstündağ’a teşekkür ederken, ‘Yıllarca konuşulacak bir proje oldu. Sait Üstündağ’la gurur duyuyoruz. Bizzat kendisi projenin içerisinde çalışarak emek verdi. Rabbim böyle iş adamlarının sayısını artırsın’ diyerek Üstündağ ailesine teşekkür etti.

İŞ ADAMI SAİT ÜSTÜNDAĞ DOĞDUĞU TOPRAKLARI UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 11.996 kez okundu.

Esenyurt’un sevilen ve yardımsever iş adamı Sait Üstündağ doğduğu memleket Ardahan Göle’yi unutmadı. Bu güne kadar Esenyurt’ta ve bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan Üstündağ, Ardahan Göle ilçesi, Kubilay Bey Mahallesi’ne ‘Sosyal Tesis, Taziye Evi ve Hayrat’ yaparak bir kez daha Gölelilerin övünç kaynağı oldu.

BAŞKAN GÜLTEKİN, ‘SAİT ÜSTÜNDAĞ’LA GURUR DUYUYORUZ’

Ardahan Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin Sait Üstündağ’la gurur duyduklarını belirtirken, ‘Sait bey sağ olsun iş adamlarımıza ve yardımseverlerimize örnek olacak bir projeye imza attı. Yaklaşık 800 bin lira masraf yaparak ilçemize Taziye Evi, Sosyal Tesis ve Hayrat kazandırdı. Hiçbir şeyden kısıtlamadı. En iyisinin olması için bizzat işin başında durarak bir işçi gibi çalıştı. 300 metre alan üzerine kurulan tesis aynı anda yüzlerce insanı ağırlayabilecek.

Sait bey ve ailesi bizzat çalışarak yıllarca konuşulacak bir çalışma gerçekleştirdi. Değerli bir abimiz. Dileriz onun memleketine duyduğu bu aşk ve sevgi diğer hemşerilerimize de örnek olur. Böyle bir tesise çok ihtiyacımız vardı. Kendisine tüm Göleliler adına teşekkür ediyorum’ dedi.

MUHTAR FEVZİ TEMUR, ‘ÇOK YARARLI BİR PROJE OLDU’

Göle Kubilay Bey Mahallesi Muhtarı Fevzi Temur’da Sait Üstündağ’a ve ailesine teşekkür ederken, ‘Göle’yi bilen bilir. Kışları burası çok soğuk oluyor. Halk taziyesini yapacak, dinlenecek bir yer bulamıyordu. Bu çalışma çok anlamlı oldu. Sait Bey çok değerli bir insan. Bizzat aylarca projenin bitirilmesi için çabaladı. Vatandaş da bundan dolayı çok memnun oldu. Birkaç mahalle de buna benzer tesis vardı. Vatandaşlar bu bölgede olmasını çok istiyordu. Böylece bu eksiklikte giderilmiş oldu. Taziyelerde ve diğer etkinliklerde yaklaşık 300, 350 kişi aynı anda tesisi kullanabilecek. Sait Üstündağ’a burada yaşayan vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum’ dedi.

SAİT ÜSTÜNDAĞ ‘BU BİZİM GÖREVİMİZ’

Göle’de gerçekleştirdiği proje ile alakalı kendisi ile görüştüğümüz Sait Üstündağ memleketi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yardıma hazır olduğunu belirtirken, ‘İnsanların doğduğu topraklara, ata yurtlarına her zaman katkı sunması gerektiğine inanıyorum. Bu vesileyle belediye başkanımızın, muhtarımızın, Gölelilerin istediği bu ihtiyaca cevap verdik. İnşallah önümüzde ki dönemlerde güzel bir açılışla tesisi mahalle halkıyla buluşturacağız. Göle’mize hayırlı olsun’ diyerek açılışla ilgili ileri günlerde bilgi vereceğini belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.