SON DAKİKA

En Son Nokta

İSBİLDER GÜVEN TAZELEDİ

İstanbul’un ve adli yargının en önemli STK’larının başında görülen İSBİLDER gerçekleştirdiği kongre ile güven tazelerken yoluna emin adımlarla yürüyeceğini gösterdi.

Bilgileri Kopyala
İSBİLDER GÜVEN TAZELEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 12.890 kez okundu.

Merkezi Bakırköy’de olan İstanbul’un en aktif ve başarılı STK’sı olarak kabul edilen İstanbul Bölge Bilirkişiler Derneği (İSBİLDER) yine önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Yücel, ‘Destekçilerimize teşekkür ederiz’

Dernek Kurucusu ve Başkanı Gamze Yücel, ‘Tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza attık. İSBİLDER olarak, Pandemi sürecinde de bireysel görüşmelerimizi sürdürdük ve hastaneler, sigorta şirketi ile kurumsal anlaşmalarımızı yaptık. Bu doğrultuda emeği geçen yönetim kuruluma gönülden şükranlarımı sunarım. Takdir edilen görevim boyunca Emeği geçen muhterem yönetimimin ilgilerini müspet çalışmalarımla devam ettireceğim”dedi.

Dernek Başkanı Yücel, “Bizler, adli ve idari bilirkişiler sıfatı ile, kamuoyunun, kamunun haklarının korunması adına, mesleki bilgilerimiz dahilinde, ana öğenin bilgi olduğu düşüncesi ve gerçeğinden hareketle, adli ve idari davalarla ilgili görüşlerimizi beyan ediyoruz. Görevimiz, vicdani olarak da doğruluk ve dürüstlükten ayrılmamayı gerektirir.”

‘İSBİLDER, adil bir hukuk sistemine değer katar”

Gördükleri ilgi ve destekten dolayı mutlu olduklarını belirten İSBİLDER Başkanı Gamze Yücel, İstanbul bölge adliyesi bünyesinde 11.872 bilirkişi bulunmaktadır. Bilirkişilerimizin mesleki birlikteliği, eğitim organizasyonu, mesleki hak ve yükümlülükleriyle, rapor tanzim standartları, bölge adliyelerindeki temsil yetileri anlamında proje üretme çabasındayız ’ diyerek katkı sunanlara bir kez daha teşekkür etti.

İSBİLDER, Türkiyemizi temsil eden genç ve dinamik bir oluşumdur.

Bir ailenin en büyük teminatı iyi yetiştirilmiş bir evlat olduğu gibi, bir milletin de en büyük teminatı iyi yetişmiş gençlerdir.

Derneğimizin yaş ortalaması 38’dir. En büyüğümüz, 45 en küçüğümüz 33 yaşındadır. Aramızda Aksaray, Samsun, Trabzon, Sivas, Gaziantep, Iğdır ve Tekirdağ’lı var.  3 Avukatımız, 2 Psikoloğumuz, 1 Profesörümüz, 1 Denetmenimiz, 1 Kamu Yöneticimiz, 1 gelir uzmanımız, 3 mühendisimiz, 3 mali müşavirimiz, 1 gayrimenkul değerlendirme uzmanımız var.

 Güçlü STK, güçlü yönetim

Bir yola çıktığınızda, önünüzde iki seçenek belirir: ya yürümeye başladığınız noktaya geri dönerek mevcut şartları kabul edersiniz ki bu gayet konforlu bir alandır, ya da bütün inancınızı kuşanıp “Hadi Bismillah” der, yürümeye devam edersiniz. O anlarda sizi kolunuzdan tutup ayağa kaldıran tek şey: inancınızdır! İnancın ve azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Kıymetli meslek erbabı uzmanlarımızla, değerli üyelerimizle ve bizlere inanan- sorgulamadan yanımızda duranlarla yol aldık. Her zaman birlikte olmanın ve beraber büyümenin gücüne inandık.

Bizler Bakırköy’de küçük bir ofiste çıktığımız bu yolda, öyle güzel birikimler yapacağız, öyle güzel dostlar biriktireceğiz ki; geçen yıllar bizi yalnız adalet dünyasında değil, gönüllerde de nadide bir konuma taşıyacaktır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!