SON DAKİKA

En Son Nokta

İSMAİL AYAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Geçtiğimiz hafta ablası Sevilay Arslantosun Ayaz’ı kaybeden Esenyurt AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Ayaz yayınladığı mesaj ile acılı gününde kendisini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
İSMAİL AYAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 58.050 kez okundu.

İsmail Ayaz yayınladığı mesajda, ‘Hayatını kaybeden kıymetli ablam Sevilay Arslantosun Ayaz’ın tedavisi ile ilgilenen hekimler olmak üzere, acılı günümüzde cenazemize katılan ve çeşitli iletişim yolları ile taziyelerini ileten İstanbul Milletvekillerimize, Van Milletvekillerimize, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Sn. Harun Özer ve yönetici arkadaşlarıma, il yöneticilerimize, kadın kolları ve gençlik kolları yönetici arkadaşlarıma, siyasi parti ilçe başkanlarına ve yönetimlerine, meclis üyelerine, belediye başkan aday adaylarına, mahalle muhtarlarına, sanayici ve iş adamlarına, STK başkanları ve yönetimlerine, spor kulübü başkanları ve yönetimlerine, kamu kurum müdürlerine ve yöneticilerine, eğitim camiasına, gazetecilere, birbirinden değerli dostlarımıza, akrabalarımıza ve sevenlerimize teşekkür ederim. Saygı ve Sevgiler’ diyerek teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!