SON DAKİKA

En Son Nokta

İYİKİ KIZLAY VAR

Türkiye’nin önemli kurumlarının başında gelen Kızılay zor günler geçirdiğimiz şu süreçte ihtiyaç sahiplerine dokunmaya devam ediyor.

İYİKİ KIZLAY VAR
Kategori: Genel - Bu haber 10.753 kez okundu.

Kızılay yetkilileri bağışçılardan edilen zekat ve fitreleri gönüllüleriyle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor…

Ensonnokta ve Anahtar Gazetesine açıklamalarda bulunan Kızılay Esenyurt Şube Başkanı Aytekin Çolak bağışçıların sayısının artması halinde yapacakları yardımların çok daha fazla olacağına dikkat çekerken, “Bağışçılarınızdan elde etmiş olduğumuz zekat ve fitrelerle esenyurdumuzda 1300 yetim ve kimsesiz çocuğumuza kıyafet yardımı, 1500 ailemize de gıda kolisi ve kurban konservesi dağıtımı gerçekleştirdik. Hem bağışçılarımıza hem gönüllerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kadir gecesinin feyzinden bereketinden istifade ederken Ramazan Bayramına sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde ulaşmanızı niyaz ediyorum” açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.