SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞKAN KABAKTEPE, ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYADA YAŞANAN KRİZLERİ ÇÖZEN ADAMDIR’

Beylikdüzü AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği motivasyon yemeğinde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dünyanın artık Recep Tayyip Erdoğan’ı yaşanan büyük problemleri çözen adam olarak gördüğünü belirtti.

BAŞKAN KABAKTEPE, ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYADA YAŞANAN KRİZLERİ ÇÖZEN ADAMDIR’
Kategori: Genel - Bu haber 12.026 kez okundu.

Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanlığı dün akşam Deniz Bahçe düğün ve davet salonunda teşkilat yöneticilerine yönelik bir motivasyon yemeği tertipledi. Yemeğe AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yanı sıra, il başkan yardımcıları İsmet Öztürk, Sevim Sayım Madak, il yönetim kurulu üyesi Tuncay Çokyaman, milletvekili Nevzat Şatıroğlu gibi isimlerde katıldı.

KABAKTEPE, ‘LİDERİMİZ ERDOĞAN’I YİNE BAŞKAN YAPACAĞIZ’

Yemekte bir konuşma yapan ve teşkilat mensuplarına heyecanlarından dolayı teşekkür eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte hep milletin yanında oldu. İzlediği rota birilerinin istediği yol değil kendi istediği rota oldu. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimde halkın istediği mi olacak yoksa dış güçler tarafından beslenen 6’lı masanın istediği mi olacak. Biz AK Parti olarak herkesle her yerde olacağımızın sözünü verdik. Herkese 3 defa gidilecek dedik öylede yapıyoruz. Yüz yüze 100 gün projemizle tüm ilçelerde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye hakikaten 20 yılda büyük bir hizmet yaptık. Şişirdikleri algı balonlarıyla halkımızı aldatmak istiyorlar. 20 yıldır verdiğimiz dersi yine vereceğiz. Yalanlarım mimarı Kılıçdaroğlu ve yaveri İBB başkanıdır. İşten çıkarmayacağız deyip 14 bin kişiyi işten çıkaranlar, halkı aldatanlar bunlardır. Bugünde çıkıp bize bu konuda iftira atan yine bunlar. Siz dedikodulara bakmayın. 3 yılda dünya sağlık, gıda, savaş, kıtlık, enerji gibi krizler yaşıyor. İşte Recep Tayyip Erdoğan bu sorunları çözen adam olarak görülüyor. Bizde üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük gücümüz teşkilatınız. Sizlere güveniyorum. Teşekkür ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte 2023 yılında bir kez daha başkan yapacağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

MUSTAFA GÜNAYDIN, ’19 OKUL PROJESİ HAZIR. 2 TANESİNE BAŞLADIK’

Yemeğin mimarı Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın konuşmasında, ‘Tüm seçimleri kazandık yine öyle olacak. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Beylikdüzü AK Parti teşkilatı olarak çok önemli çalışmalara imza attık. İlçemizi yeniledik. Kamu kurumlarımızla iletişim halimde olduk. Gençlerimizi askere gönderirken onları yalnız bırakmıyoruz. Doğum yapan kardeşlerimizin yanında oluyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Çat Kapı programımızla çalmadık kapı, gönlüne girmediğimiz hane kalmayacak. Gençlik kollarında ki kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kadın kolları yöneticilerimize özverilerinden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu çalışmaları onlarla birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar ilçemiz için 19 okul projelendirdik. Başlanan okullarımız var. 2 tanesi inşallah bu dönem eğitim-öğretim dönemine yetişecek. Beylikdüzüne hizmeti geçmişte olduğu gibi yine AK Parti getiriyor’ açıklamasında bulundu.

NEVZAT ŞATIROĞLU, ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOLUNA YOLDAŞ OLACAĞIZ’

İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ise konuşmasında, ‘AK Parti Türkiye’nin en büyük ailesidir. 20 yıldır milletinin yanında olan bozulmayan ve birlikte çalışmaya devam eden bir ailedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilerleyen kutlu bir davanın ismidir AK Parti. Birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Daim etsin ki liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güç katsın. Recep Tayyip Erdoğan’a güç vermek yoluna yoldaş olmak en büyük görevimiz olmalıdır. 2023 önemlidir. Küresel güçler Türkiye’nin güçlü olmasını istemediler, istemezler. Artık itibar kazanmış büyük bir ülke Türkiye. Bize diz çöktürmeyecekler. Bu yüzden çok çalışmalıyız’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.