SON DAKİKA

En Son Nokta

KADIN MECLİS ÜYESİNE HAKARET EDEN AKGÜN TOPU İBB’NİN ÜZERİNE ATTI

Belediye meclis toplantısında ‘Sahil Projesi’ görüşmelerinde AK Partili meclis üyesi Zerrin Çağlar’a hakaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptığı yeni açıklama ile herkesi şaşırttı. U dönüşü yapan Akgün tepkiler üzerine ‘Sorumlu İBB’dir’ diyerek kendini kurtarmaya çalıştı.

KADIN MECLİS ÜYESİNE HAKARET EDEN AKGÜN TOPU İBB’NİN ÜZERİNE ATTI
Kategori: Genel - Bu haber 12.614 kez okundu.

Büyükçekmece Belediyesi yeni sahil projesi kapsamında kaldırılan işletmelerle ilgili çıkan haberlerle alakalı basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle Baba Burnu ve Gürpınar Burnu arasında kalan 16 kilometrelik Büyükçekmece Koyu’nda başlatılan sahil düzenleme ve yenileme projesinin yapımına Büyükşehir Belediyesi’nce başlanmıştır. Yeni proje kapsamında tamamı kamu alanı olan ve tasarruf hakkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan işletmeler ve dolgu alanında kalan işletmelerin herhangi bir kira sözleşmeleri mevcut olmayıp işgalci konumundadırlar.

Yeni sahil projesi kapsamında kamu kullanımında olması gereken işletmeler kaldırılarak halkımızın kullanımına sunulacaktır.

Konuya ilişkin olarak son günlerde yazılı ve sözlü bazı basın – yayın organlarında yer verilen haberlerin gerçekleri yansıtmadığı görülmektedir. Kamuoyunun ve basınımızın doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur. Saygılarımızla’ denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.