SON DAKİKA

En Son Nokta

KADIOĞLU YAPTI BOZKURT KAPTI!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt proje üretemeyince yaklaşık 5 yıl önce, AK Partili Necmi Kadıoğlu döneminde yapımı tamamlanan Naim Süleymanoğlu Spor Tesisini yeni bir projeymiş gibi hizmete açtı.

KADIOĞLU YAPTI BOZKURT KAPTI!
Kategori: Genel - Bu haber 18.347 kez okundu.

Yaklaşık 20 aydır görevde olan ve bugüne kadar her hangi bir proje üretemeyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt yaklaşık 5 yıl önce AK Partili Necmi Kadıoğlu tarafından yapımı tamamlanan Akçaburgaz Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

5 yıl önce Akçaburgaz Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yine geçtiğimiz dönem ismi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri konulan tesisi Esenyurt’un yeni belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt kamuoyuna yeni bir tesis gibi sunması büyük tepki topladı.

Oysa yıllardır tesiste çok sayıda takım idman yapıyor, tesis çeşitli futbol turnuvalara ev sahipliği yapıyordu.

Bozkurt, açılışta yaptığı konuşmada geçmiş dönem projeyi gerçekleştiren belediye başkanına ve isminin Naim Süleymanoğlu olmasını sağlayan meclis üyelerine teşekkür etmedi.

KENAN KULA ESKİLERE HAKKINI TESLİM ETTİ

Açılışa katılanlardan biri de Naim Süleymanoğlu’nun hemşerisi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kenan Kula’ydı. Mikrofonda konuşma hakkı verilen AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kenan Kula, ‘Naim Süleymanoglu, senin için ne kadar eser yapsak, ne kadar tesise adını versek hakkını ödeyemeyiz. Geçtiğimiz dönem Naim abimizin adını verdiğimiz spor tesisimizin acılısı ve Naim abimizin vefatının 3. Senesi dolayısıyla anma programında yer aldık. Mekanı cennet olsun, nur için de yatsın. İnşallah tesisin yapımında ve tamamlanmasında emeği gecen herkese, mesele milli gururumuz olunca hiç tereddüt etmeden koşulsuz destek veren geçmiş ve mevcut belediye başkanlarımıza, geçtiğimiz dönem Naim abimizin ismini oy birliği ile tesisimize veren meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.