SON DAKİKA

En Son Nokta

KAHRİMAN, ‘DERTLERE DEVA OLMAYA GELİYORUZ’

Esenyurt Deva Partisi İYİ Parti yöneticilerini ilçe binasında ağırladı. Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman nezaket ziyaretinden dolayı İYİ Parti yöneticilerine teşekkür ederken Deva Partisi olarak büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve dertlere deva olmaya geldiklerinin altını bir kez daha çizdi.

Bilgileri Kopyala
KAHRİMAN, ‘DERTLERE DEVA OLMAYA GELİYORUZ’
Kategori: Genel - Bu haber 11.013 kez okundu.

İYİ Partililerin DEVA Partisine gerçekleştirdiği ziyaretin ana gündeminde ulusal siyaset vardı. Sedat Peker’in açıklamalarının gündeme geldiği görüşmede her iki ilçe başkanı da AK Parti’nin artık miladını tamamladığını iddia etti. Ayrıca son dönemde Meral Akşener’in ve Babacanın linç edildiği ile alakalı görüşler paylaşıldı.

GENÇLERLE YÜRÜYECEĞİZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, ‘Deva Partisi olarak genç seçmene ve yeni seçmen olacak kardeşlerimizi çok önemsiyoruz. İnşallah onlarla birlikte yürüyeceğiz. Ülkenin ne kadar zor bir dönemden geçtiğini çok iyi biliyoruz. Ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Türkiye’de gerçekten problemler çok. Bunları bilinçli bir şekilde vatandaşlara anlatacağız’ dedi.

‘İTTİFAK YAPTIK KOALİSYON YAPMADIK’ DEDİ DEVAMI GELMEDİ!

Deva Partisi’ni ziyaretten dolayı memnunluk duyduklarını belirten İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş, ‘İYİ Parti olarak ekonomiden çok iyi anlayan bir insanın kurduğu partiyi önemsiyoruz. Deva Partisi Esenyurtta hızlı bir şekilde oluşumunu gerçekleştirdi. Bir bütün olursak güzel birliktelik doğabilir. Bugün mafya hesaplaşmalarını görüyoruz. AK Parti gerçekten bitmiş durumda. Mafyayı beslemeleri gün yüzüne çıktı. Bu infial yaratacak bir durum. Cenab-ı Allah yanlış yapanların hatalarını böyle gün yüzüne çıkarıyor. Şimdi her kes artık bunu konuşuyor ve görüyor. Yüzde 22 kararsız oy var. Bunlara bu gerçekleri anlatmalıyız. Özellikle Z kuşağına aktarmalıyız’ dedi.

Gazetecilerin ısrarla yerel belediyenin yolsuzluklarıyla ve yerel sorunlarla ilgili sorularını cevaplamaktan kaçınan, ‘Akkuş, elimize belge bilgi gelirse gerekeni yaparız’ diyerek topu taça atmayı tercih etti.

‘Biz belediye ittifak yaptık koalisyon yapmadık. Milet ittifakı ile hareket etmek zorunda değiliz’ diyen İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Akkuş’un 2 yıl boyunca yerel sorunlarla ve belediye de yaşanan problemlerle alakalı bi haber olduğu ortaya çıktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!