SON DAKİKA

En Son Nokta

Kahriman, ‘Umut veren siyaset yapacağız’

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Deva Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman birlik ve beraberlik mesajı verirken, parti olarak umut veren siyaset vadedeceklerini belirtti.

Kahriman, ‘Umut veren siyaset yapacağız’
Kategori: Genel - Bu haber 10.436 kez okundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Deva Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret programında konuşan Başkan Bozkurt, “Deva Partisi Esenyurt’a hayırlı olsun.  Umarım ki derdine derman olunmayan insanlara derman olursunuz. Bizim çözüm üretemediğimiz şeylere çözüm üretirsiniz” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt beraberinde belediye başkan yardımcıları, Veysel Bal, Selçuk Günerhan, Ali Susuz ve Cemal Güneysu ile beraber DEVA Partisi Esenyurt ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kalabalık bir heyetle karşılanan Başkan Bozkurt DEVA Partisinin Esenyurt’a, İstanbul’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Bozkurt konuşmasında, “ ülkemizde özellikle son yıllarda çok ayrıştık. Bizim her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu anlamda her ne kadar farklı bir partiden olsam da DEVA Partisinin kurulmasında dolayı mutluyum. Çükü herkes bu ülke için ne düşünüyorsa beynindekini ortaya çıksın söylesin” ifadelerini kullandı.

“ DEVA Partisi umut vadediyor”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak Belediye Başkanı Bozkurt’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Demokrasinin ve çoğulcu siyasetin önemine dikkat çeken Başkan Kahriman,  “ Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da dediği gibi siyaset iki türlü yapılır. Birincisi baskı ve korku inşaa ederek, ikincisi umut vadederek. Biz Türkiye’de umut vadediyoruz. Milletimiz Sayın Genle Başkanımızı kurtuluş olarak görmüştür. Türkiye’nin barışa, kardeşliğe ve birliğe en çok ihtiyacı olduğu bir dönemde ziyaretiniz bizler için çok anlamlıdır. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.