SON DAKİKA

En Son Nokta

KAHRİMAN, YENEROĞLU VE İŞ İNSANLARINI SOFRASINDA MİSAFİR ETTİ

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, iftar sofrasında milletvekili Mustafa Yeneroğlu, iş insanları ve sanayicileri misafir etti.

KAHRİMAN, YENEROĞLU VE İŞ İNSANLARINI SOFRASINDA MİSAFİR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.138 kez okundu.

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her gün iftar sofrasını Esenyurtlularla paylaşıyor.

Kahriman, geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu’nu ve farklı sektörlerde istihdam sağlayan Sanayici İş İnsanlarıyla iftar sofrasında misafir etti.

Başkan Halis Kahriman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, ‘Bugün İftar programımızda Deva Partisi Genel Başkan Yardımcımız, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Sn. Mustafa Yeneroğlu’yu ve farklı sektörlerde istihdam sağlayan Sanayici İş İnsanlarını misafir ettik. Davetimize icabet edip soframıza bereket katan başta genel başkan yardımcımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.