SON DAKİKA

En Son Nokta

Karamollaoğlu da ‘apolet’ tartışmasına dahil oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Muharrem İnce’nin Metin Temel’i apoletlerini sökmekle tehdit ettikten sonra çıkan tartışmalarla ilgili, “AK Parti, devletle kendisini özdeşleştirmek yoluna girdi.” diyerek ilginç bir tepki gösterdi.

Karamollaoğlu da ‘apolet’ tartışmasına dahil oldu
Kategori: Genel - Bu haber 181 kez okundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ‘apolet’ tartışmalarına dahil oldu. Karamollaoğlu, “AK Parti, devletle kendisini özdeşleştirmek yoluna girdi.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yaşanan ‘apolet‘ tartışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Malatya’da Erdoğan’ın iftarına katılan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin’in  alkış tutmasını eleştiren Muharrem İnce’nin “Bir general öyle bir şey yapamaz. Onun apoletlerini sökeceğim” tehdidine ilişkin açıklamada bulunan Karamollaoğlu, “AK Parti devletle kendisini özdeşleştirmek yoluna girdi. Yani siz AK Parti’ye bir şey söylerseniz devlete karşı söylemiş oluyorsunuz. Devletle ilgili bir şey söylerseniz, AK Parti’ye bir şey söylemiş oluyorsunuz. Bu mantık yanlış.” dedi.

T24’ten Hülya Karabağlı’nın haberine göre, Temel Karamollaoğlu şu açıklamalarda bulundu:

AK Parti, devletle kendisini özdeşleştirmek yoluna girdi. Yani siz AK Parti’ye bir şey söylerseniz devlete karşı söylemiş oluyorsunuz. Devletle ilgili bir şey söylerseniz, AK Parti’ye bir şey söylemiş oluyorsunuz. Bu mantık yanlış. Bu mantık Türkiye’yi kutuplaşmaya götürür. Askerin ne kendisi  siyasetin içine girmesi icap eder ne de alet edilmesi icap eder. Ben şimdi bu konuyu elbette doğru bulmam. Şu anda  siyasetin  A’sını ağzına alan sivil insanları eğer bir makamdaysa hemen alaşağı ediyorlar. Bu AK Parti’nin getirdiği bir ortamdır. Biz bunu benimseyemeyiz. Üzüldüm. Bunu çok ağır sert ifadeler kullanmak istemem ama hakikaten üzüldüm.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.