SON DAKİKA

En Son Nokta

Karatay, Bozkurt’u yerden yere vurdu!

Esenyurt Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u yerden yere vurdu. Denetim Komisyonu raporunda ki usulsüzlüklere dikkat çeken Karatay, Bozkurt’un sürekli bahane ürettiğini ve seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getiremediğini belirtti.

Karatay, Bozkurt’u yerden yere vurdu!
Kategori: Genel - Bu haber 10.870 kez okundu.

Düzenlediği basın toplantısında birçok konuyla alakalı önemli açıklamalar yapan Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay özellikle Denetim Komisyonu raporunda ortaya çıkan usulsüzlükleri bir bir kamuoyu ile paylaştı.

HANİ CITY CENTER’IN HESABINI SORACAKTIN?

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un seçim öncesinde birçok toplantıda ‘Cıty Center’ın çok düşük bir miktarla ihaleye verildiğini ve göreve gelir gelmez bunun hesabını soracağını’ belirttiğini açıklayan Karatay, ‘Belediye Başkanı sürekli imar yolsuzluklarından bahsediyor. Seçimlerden bir hafta önce mevcut Belediye Başkanımız İncirtepe Mahallesi’nde bir toplantı esnasında İncirtepe halkına seslenirken şu cümleyi kullandı. Kendisine sorulan soru şuydu; City Center’ın kurulduğu hükümet konaklarının olduğu yerden bahsederken ‘Benim bildiğim kadarıyla yüzde 28 ihaleyle verildiği söyleniyor. Baba oğula orayı bu şartlarda verir mi? İlk geldiğimde hesap sormam gereken yer orasıdır değerli hemşerilerim’ diyen kendisidir ben değilim.

Bizde Gelecek Partisi olarak bunu hatırlatıyoruz diyoruz ki; Bu şaibelerinde ortadan kalkması, geçmişte ki arkadaşların aklanması açısından bizim şöyle bir önerimiz var. Mevcut belediye meclisi içerisinde bulunan siyasi partiler, dışarı da kalan partileri ve STK’ları da içerisine alarak bir komisyon kurulmasını talep ediyoruz. Bu yerlerin tespit edilmesini ve halkla paylaşılmasını istiyoruz.

https://www.facebook.com/beyazensonnokta/videos/10219965397260475

Bizim duyumlarımıza göre Cıty Center yüzde 28 ile bile değil çok daha düşük rakamlara verilmiş. Dürüst yönetimden bahsedeceksek verilmesi gereken rakamla verilen rakamın arasında ki farkı çıkararak hesap soralım. Bunları masaya yatıralım. Her kes şeffaf olsun. Dedikoduları bitirelim.

Star Towers durumu da aynıdır. Ben ilçe başkanı olarak bu gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmak zorundayım. Yoksa ilçe başkanlığı yapmamızın bir anlamı yok ‘ diyerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Açıklamaların tamamını yukarıda ki videonun linkinden takip edebilirsiniz…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.