SON DAKİKA

En Son Nokta

Karayün; Amaçsız Kalabalıklar Yerine Nitelikli Azınlığı Tercih Ederiz

Büyükçekmece Genç İşadamları Derneği Başkanı Muhammed Mustafa Karayün ve ekibi ünlü yazar Saliha Erdim ile düzenlediği iş ve aile hayatı dengesi konulu konferansa katılım yoğun oldu.

Karayün; Amaçsız Kalabalıklar Yerine Nitelikli Azınlığı Tercih Ederiz
Kategori: Genel - Bu haber 13.219 kez okundu.

Büyükçekmece Genç İşadamları Derneği Başkanı Muhammed Mustafa Karayün; Kıymetli misafirlerimiz, değerli hazirun, BÜYGİAD ailem Sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın Selamıyla selamlıyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Başta Ordulular Vakfı Başkanımız Değerli Büyüğüm Zekeriya ERDİM olmak üzere programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm kardeşlerime dostlarıma teşekkür ediyorum.


“Sayısız Sosyal Sorumluluk Projesi”

Davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli misafirlerimize ve bizleri kırmayarak teşrif eden, hepimizin gönüllerinde taht kuran Saliha Erdim hanımefendiye Şahsım, Başkan Yardımcılarım ve Yönetim Kurulu Üyelerim adına şükranlarımı sunarım. 12 yıldır Büyükçekmecemizde ilklere imza atan derneğimiz, bir ilki daha gerçekleştirerek Saliha Hocamızı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Bir çırpıda 12 yıl dememize bakmayın, kolay yıllar olmadı, sayısız program, sayısız sosyal sorumluluk projesi, sayısız insani yardım faaliyeti, sayısız Eğitim, Konferans, yüzlerce uykusuz gece, onlarca yorgun hafta, evlatlara hasret, ailelerimizden haklı sitemler.

“Sınav İçin Geldiğimiz Bu Dünyada, İmtihanı Başarıyla Verebilmek”

İş dünyasının yoğun ve stresli koşturmacasının yanı sıra, Allah rızası için yaptığımız çalışmalarımızla da gece gündüz mücadelemize devam ediyoruz. Muradımız geçip gittiğimiz bu dünyada hoş bir seda bırakmak. Sınav için geldiğimiz bu dünyada, imtihanı başarıyla verebilmek. Karınca misali İbrahim’in ateşine su taşıyabilmek. Elbette rabbim murat ettiyse bize ihtiyacı yoktur, Nurunu tamamlayacağına dair vaadine iman etmiş insanlar olarak, bu hisseden bir parça pay koparabilmektir niyetimiz.

“Zor Günlerimizde, Mutlu Anlarımızda Hep Omuz Omuza”

Biliyoruz ki, Allah yolunda yürüyenleri yalnız bırakmaz. Bunca mücadele koşturmaca, elbette Maddi, Manevi güç gerektirir. Biz Esnaf üyelerimizle, Girişimci Genç kardeşlerimizle, İş Kadınları grubumuzla birlik beraberlik ruhunu üst düzeyde yaşıyoruz. Ticaretimizi yüksek oranda kendi içimizde yapıyor, Zor günlerimizde, mutlu anlarımızda hep omuz omuza oluyoruz.

“Yalnızca Sevgi Bağıyla Birbirine Bağlı Olan Yürekli İnsanlar”

İşte bu yüzden biz, bir çıkar uğruna bir araya gelmiş gruplar gibi, ufacık rüzgarlarda savrulup gitmiyoruz. Birbirine sıkı sıkıya kenetlenmiş, yalnızca sevgi bağıyla birbirine bağlı olan yürekli insanlardan oluşuyoruz. Niyetimiz halis, Yapmaya çalıştığımız icraatlar İnsani. Kimseye, Mezhebini, Meşrebini, Irkını sormuyoruz. Amaçsız kalabalıklarla Çok Büyümek yerine, Ticareti Ahlaklı, Yüreğinde Merhamet taşıyan insanlarla küçük kalmayı tercih ediyoruz. Ahilik Kurallarını kendimize Düstur Ediniyoruz. Herşey den önemlisi de biz yaşadığımız şehre değer katmak istiyoruz, Ülkemize fayda sağlamak istiyoruz, bu uğurda da gece gündüz çalışıyor emek veriyoruz. Tabi ki bizim bu yoğunluğumuz içerisinde Ailelerimizi, Çocuklarımızı, Eşlerimizi zaman zaman işlerimizi dahi ihmal ettiğimiz zamanlar oluyor. Ardımızda dağ gibi duran eşlerimizin sabrı, davaya inanmışlığı, bizlere güvenleri olmasa bunca icraatı yapamazdık.


“Sosyal Medya ve Oyun Bağımlılığıyla Mücadele”

Yolumuzu gözleyen Büyükçekmece’nin mazlumlarına derman olamazdık, Bunca eğitim faaliyetini yürütemezdik, Liselerde verdiğimiz Sosyal medya ve Oyun Bağımlılığıyla Mücadele Eğitimlerimizi veremezdik, İlkokullarda yaptığımız Hayvan sevgisini aşılayan Hz. Ömer’in “Dağlara Buğdaylar serpin Müslüman ülkede kuşlar aç kaldı demesinler” düsturundan yola çıktığımız kuş besleme etkinliğimizi yapamazdık, Doğada Çöplük haline getirilmiş bölgeleri ilhak ettiğimiz faaliyetlerimizi yapamazdık. Afet Timimizi kuramaz, Depremin ilk gününden itibaren Hatay’da BÜYGİAD Arama Kurtarma Ekibi olamaz, Onlarca Canı Kurtaramazdı, Deprem Bölgemize Kaymakamlığımızın Koordinesinde Yüzlerce gönüllüyü ve Tırlarca Malzemeyi gönderemezdik, Pandemi Döneminde Yüzlerce Haneye Erzak ve Nakdi Yardımı Ulaştıramazdık, Şehidimiz Uğur Palancı adına Afrika’da Bir Su Kuyusu Açamazdık mesela, Kar yağdığında Sokak Hayvanları düşmezdi aklımıza, yolda kalan insanlara yardıma koşamazdık belki de, Yaşadığımız üzücü Orman yangınında Tırlarca malzemeyi ihtiyaç bölgesine gönderemezdik, 50 ‘ye yakın arkadaşımıza Orman Yangını eğitimi aldıramazdık, 85 Derneği bir çatı altında toplayıp Kudüs’e destek Mitingi düzenleyemezdik, Sel Felaketi yaşayan bölgemize İş Makinelerinde kullanılmak üzere Bin Litre akaryakıtı ve yardım malzemesini gönderemezdik. Doğu Türkistanda Zulüm gören Kardeşlerimize dikkat çekmek için Zulmü Anlatan Resim Sergisini Büyükçekmece’nin Göbeğinde açamazdık.

“Ne İş Yaparsanız Yapın, Ailenizin Desteğini Arkanıza Alın”

Bunca faaliyeti hayata geçiren Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımın, eşlerine, Ablalarıma, Kardeşlerime, Gelinlerimize ve Değerli Eşime teşekkür ediyor Sizlerden onlar için güçlü bir alkış rica ediyorum. Ne iş yaparsanız yapın, ailenizin desteğini arkanıza almadığınız sürece başarı oranınızın düşün kalacağını bilmenizi isterim. Bundan sonraki süreçtede Aktif çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Veren elin, Alan elden üstün olduğuna yaşayarak şahitlik ediyoruz. Küçük işletmelerimizle çıktığımız yolda, hepimizin Ticaretlerinin nasıl büyüdüğünü, geliştiğini bizler çok iyi görüyoruz.

“Yolumuza Daha Güçlü Ve Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Sürecimize dahil ettiğimiz genç kardeşlerimizle de yolumuza daha güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Böyle kutlu bir yolda, böylesine güzel bir ekibe Liderlik etme fırsatını bana veren Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyor, bizlere olan teveccühünüz, sevginiz ve Manevi desteğiniz için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.