SON DAKİKA

En Son Nokta

KAVGADA DEĞİL SAVAŞTA SÖYLENMEZ! CHP İLÇE BAŞKANINDAN AK PARTİLİLERE AĞIR HAKARET

Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Arvas’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla alakalı CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin AK Partililere yönelik sosyal medya hesabından ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

KAVGADA DEĞİL SAVAŞTA SÖYLENMEZ! CHP İLÇE BAŞKANINDAN AK PARTİLİLERE AĞIR HAKARET
Kategori: Genel - Bu haber 26.266 kez okundu.

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, AK Partili meclis üyesi Hamdullah Arvas’ın sosyal medya paylaşımları üzerine sosyal medya hesabından AK Partililere ağır hakaretler yağdırdı.

O AÇIKLAMAYI NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN YAYINLIYORUZ

‘… Put ve şirk ne dir sayın gerizekalı bak sana anlatayım…

1- İlk başta insan elinden çıkmış icatların kölesi olmaktır puta tapmak…, bu icatların en başında para vb. değişim araçları gelir, sizin gibilerin para karşılığında satmayacağı vazgeçmeyeceği hiç bir şey yoktur… onurunuzu, şerefinizi, haysiyetinizi, vs. her şeyinizi satarsınız…

2- sonra özel mülkiyet gelir… daha fazla tapu, daha fazla araç ruhsatı vb. İnsan icadı şeyler için her şeyinizi peşkeş çekersiniz sizler, bunlara sahip olabilmek için yapmayacağınız canilik yoktur, her türlü riyakârlığı yaparsanız, her yol mübahtır sizin için …

2- sonra zevk sefa ve şatafat gelir…

3- komşusu açken sizin gibiler tok gezer, toplumsal refahı değil, kendi rahatınızı düşünürsünüz… bireysel zenginlikler için toplumu aç bırakır, yoksulluğu yönetmek istersiniz…

4- emeğin, emekçinin değil sömürenin, faşistin bayrağını taşır, ona kulluk edersiniz…

Ve daha çokça soytarılık etmek için birbirinizle yarışırsınız… ve en büyük zararı inanca ve kutsal değerlere verirsiniz… canınız cehenneme…’

Dün meclis gündemini de meşgul eden ve tasvip edilmeyen açıklamalar sonrasında AK Parti Grup Başkan vekili Gazanfer Karakaş ve meclis üyesi Hamdullah Arvas açıklamalarda bulundu.

CHP İLÇE BAŞKANI HADDİNİ AŞMIŞTIR

AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş açıklamasında, ‘CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin dün sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı. Siyasetin son dönemde sosyal medyaya kaymasından dolayı klavyede kendini farklı gören ve orada üfüren pek çok tip var. Bir fake paylaşım mı, ya da hesapta bir çalınma mı oldu acaba diye düşündüm. Neresinden bakarsanız sakat, haddini aşan, maksadını aşan bir ifade. Gerizekalı, onur, şeref, hasiyet, namusunuzu satarsınız, her şeyinizi peşkeş çekersiniz, canınız cehenneme gibi kelimelerin geçtiği bir paylaşım. Ben kendisine yakıştıramadım. Nasıl bir ruh haliyle paylaşım yaptı inanın ki merak ettim. Bunun da bir izaha ihtiyacı var. Esenyurt’ta iktidarı elinde bulunduran partinin ilçe başkanına bu açıklama yakışmadı. Olayı anlayıp, dinleyip bir açıklama yapması gerekirdi.

ARVAS, ‘İLÇE BAŞKANININ PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ’

Şimdi 3 gündür Esenyurt’un bir takım kendini bilmez yerel gazetecileri konuyu saptırarak gündeme getirdi. İzledim sesimi çıkarmadım. Arkasından sosyal medya mecrasına taşıdılar fake hesaplarla bu iş üzerinden ticaret yapan, para kazanan hesaplar üzerinden saldırdılar. Bunu da anlarım. Adamların mesleği bu. Bunun üzerinden para kazanıyorlar. Peki, şunu bana kim izah edebilir. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun 1 milyon nüfuslu Esenyurt’un CHP ilçe başkanı anlamdan dinlemeden, beni tanımaz beni bilmez, bir defa dahi merhabamız olmamış, ailemi bilmez bir adam hangi hakla, hangi cüretle ağza alınmayacak ifadeleri benimle alakalı kullanır ve hesabında paylaşır. Bunu kim izah edebilir. Hani sizin demokrasi anlayışınız. Hani sizin birleştirici, uzlaştırıcı anlayışınız. İlçe başkanınız bunu hangi mantıkla yapıyor. Benim şahsımla alakalı da değil. Partimizin tüm yöneticilerini içine alan bir paylaşım yapmış. Aklım almadı. Bunu cahil bir insan yapabilir. Kendini bilmez bir insan yapabilir. İdeolojik saplantısı olan bir insan yapabilir. CHP’nin ilçe başkanı bu ifadeleri nasıl kullanabilir? Kendini bir insan nasıl bu kadar küçük düşürebilir. Nasıl bir ruh halinde yaşıyor. Psikolojisi ne durumda merak ediyorum Allah size yardımcı olsun. Böyle bir zihniyette, böyle bir mantıkta olan bir adamın ilçe başkanlığı ne kadar sağlıklı olur? Biz AK Parti ilçe yönetimi olarak gerekli hukuki süreci başlattık. Yakın zamanda hükümetimizin düzenlemiş olduğu bir yasa var. Biz hakkımızı hukuk nezdinde sonuna kadar arayacağız’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.