SON DAKİKA

En Son Nokta

Kemal Türk bir kez daha zafer elde etti

Avcılar Esnaf ve Şoförler Odası’nın genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı başkanlık seçimini mevcut Başkan Kemal Türk, en yakın rakibine 172 oy fark atarak bir kez daha kazandı.

Kemal Türk bir kez daha zafer elde etti
Kategori: Genel - Bu haber 10.356 kez okundu.

Avcılar Esnaf ve Şoförler Odası Genel Kurulu, İBB Denizköşkler Toplantı ve Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede 3 aday, Kemal Türk, Şerif Şenol ve Ali Kaya yarıştı.

Kongrede zaferi mevcut Başkan Kemal Türk bir kez daha elde etti. 476 oy almayı başaran Türk, 304 oy alan en yakın rakibi Şerif Şenol’a 172 oy fark atarken, Ali Kaya ise 37 oyda kaldı. Genel kurul sonrası konuşan Türk, seçime katılan tüm üyelere teşekkür ederek, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Avcılar Esnaf ve Şoförler Odası olarak en iyi şekilde ilçemize ve üyelerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kongremize katılarak bizleri destekleyen tüm delegelerimize ve bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuz arttı. Bundan sonra arkadaşlarımızla çok daha önemli projelere imza atacağız’ diyerek mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.