SON DAKİKA

En Son Nokta

KEMAL TÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Avcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresini bir kez daha kazana Kemal Türk kongreye katılan misafirlerine ve kendilerini destekleyen delegelere teşekkür etti.

Bilgileri Kopyala
KEMAL TÜRK TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.358 kez okundu.

Ensonnokta’ya özel açıklamalarda bulunan Kemal Türk, ‘Olağan Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza, misafirlerimize, birlik başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, ayrıca bizlere 4. kez görev yetkisi vererek çalışma ve hizmet etme arzumuza güç katan tüm Oda esnafımıza teşekkür ediyorum. Onların bu güvenine layık olmak için dün olduğu gibi bugünde aynı şekilde özveriyle çalışacağımıza söz veriyoruz. Bugün İstanbul’un en güzel, işleyen ve esnafının problemlerine eğilen bir Oda haline geldik. Destek veren herkese TEŞEKKÜR ediyorum’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!