SON DAKİKA

En Son Nokta

KIRMIZI, ‘SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ’

Esenyurt’un önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Doğa Hospital sağlık çalışanları ile yemekte bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Kırmızı, ‘Pandemi sürecinin kahramanları onlar. Onlara çok şey borçluyuz diyerek’ sağlık çalışanlarının hakların ödenmeyeceğine dikkat çekti.

KIRMIZI, ‘SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ’
Kategori: Genel - Bu haber 8.336 kez okundu.

Doğa Hospital çalışanlarını motivasyon yemeğinde bir araya getirdi. Covid-19 döneminde canla başla çalışan sağlık ekibinin kahramanca bir performans sergilediğini belirten Doğa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Kırmızı, ‘Her işin başı sağlık deriz. Sevdiklerimize gönülden sarılmaya hasret kaldığımız bugünlerde siz sağlık çalışanlarına minnettarız. Emeğiniz, hakkınız hiçbir hediye ile ödenmez. Çok yoruldular, çok zahmet verdiler. Bu nedenle hakları ne yapsak ödenmez ama sağlık ordumuza, çalışanlarımıza minnettarlığımızı göstermek, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin kahramanları insanlarımızın sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanları oldu. Ne yaparsak yapalım onlara hakkımızı ödeyemeyiz. Sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. Şimdi de aşılama sürecinde çok etkin bir rol alıyorlar” diyerek minnettarlığını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.