SON DAKİKA

En Son Nokta

KIZILAY KUR’AN OKUMA YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI

İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma’ yarışması sona erdi. Fatih İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin birinci olduğu yarışmada Kızılay Esenyurt Şubesi katılımcı öğretmenleri ve öğrencileri sofrasında ağırlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Bilgileri Kopyala
KIZILAY KUR’AN OKUMA YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 7.354 kez okundu.

Kızılay Esenyurt Şubesi İstanbul’da liseler arası düzenlenen Kuran okuma yarışmasında ilçemizi başarıyla temsil eden öğrencileri ağırlayarak hediye takdim etti.

Konuyla alakalı açıklama yapan Kızılay Esenyurt Şube Başkanı Aytekin Çolak, İstanbul liseler arası güzel Kur’an okuma yarışmasında, kuran bülbüllerine ve onları yetiştiren hocalarımıza yemek ikramında bulunduk. Yine kurum olarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik. Bu hizmeti bize lütfeden Allah’ımıza hamd ediyoruz’ şeklinde konuştu.

YETİMLERİMİZ VE AİLELERİNİ AĞIRLAYACAĞIZ

Ayrıca 16 Nisan Cumartesi günü Turgut Özal Stadyumunda 1500 yetimimiz ve onların yakınlarıyla iftar programı yapmayı planladıklarını belirten Çolak, ‘Yetimleri sevindirmek, onlarla ve aileleriyle olmak gerçekten çok önemli. Ramazan ayı geliyor. Dinimizin emirlerini yerine getirmeye çabalamalıyız. Bu büyük organizasyonda gerçekten desteğe ihtiyacımız olacaktır. Rabbim şimdiden hayır için yarışan kullarına yardımcı olmayı nasip etsin’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!