SON DAKİKA

En Son Nokta

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ..!

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in ve atadığı ekibin içerisinde yer alan bazı isimlerin problemli ‘İmar Dosyaları’nı çözmek için özel uğraş verdiği iddia ediliyor.

Bilgileri Kopyala
KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ..!
Kategori: Genel - Bu haber 87.170 kez okundu.

Sayın AHMET ÖZER sizi bir kez daha uyarıyorum. Bakınız atadıklarınız, danışman yaptıklarınız ‘ÖZEL İMAR DOSYALARI’ ile ilgileniyor. Hangi firmalara gittikleri ne talep ettiklerini biliyorum.
📌B İ L M E D İ K L E R İ M..!

Daha önce yazmıştım bir kez daha ifade edeyim. Yeni seçilmenize rağmen atadığınız bürokratlar ve yetki verdiniz danışmanlar imar dosyaları takip ediyorlar. Bu dosyaların birçoğunda ciddi sıkıntılar var.

Bugüne kadar AK PARTİ ve CHP’li Kemal Deniz Bozkurt döneminde yasal izinlerini alamamış bu inşaatlara bugün el altından ruhsat ve iskan verilmeye çalışılıyor. Bazılarını çok kısa bir süre önce kamuoyu ile paylaşmıştım. Bundan sonra bunları yazı dizisi haline getirerek kamuoyu ile paylaşacağım ve suç duyurusunda bulunacağım.

📌 Sizi yargılatmak istiyorlar. Yeni geldiniz sizi yem etmeye çalışıyorlar.

📌 Benden söylemesi. Sonra ortak dostlarımıza gidip daha önce yaptığınız gibi dert yanmayın.

📌 Fabrikalar var. Lejantı yeşil alan yada hastane alanı olan yerler var. Rezidans var.
🔴VAR OĞLU VAR
Bunların takipçisiyim.

📌 Verilmemesi gereken yerlere ruhsat vermek, iş bitirimi vermek ve sonrasında İSKAN vermek DEVLET nezdinde SİZLERE ciddi problem yaşatacak. Benden söylemesi. Bu yüzden atadığınız ve danışman yaptığınız insanlara dikkat edin ve yeniden gözden geçirin…

Sadece bu konu ile alakalı o kadar çok şey yazabilirim LAKİN size biraz daha zaman verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ama bu durum USULSÜZCE İMAR DOSYALARI peşinde koşan belediye yöneticilerini ve DOSYALARI yazmayacağım anlamına gelmez.

ÖZEL HABER: M. EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!