SON DAKİKA

En Son Nokta

Kulis Haber: MHP, İstanbul’da aday çıkarmayacak ama AK Parti’den iki ilçe belediyesi isteyecek

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür,Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak kulis yazdı. Övür, “MHP, İstanbul’da büyükşehir adayı çıkarmayacak ama buna karşılık iki ilçe belediyesi isteyecek” dedi.

Kulis Haber: MHP, İstanbul’da aday çıkarmayacak ama AK Parti’den iki ilçe belediyesi isteyecek
Kategori: Genel - Bu haber 189 kez okundu.

Mahmut Övür, “İstanbul’un kritik ilçeleri” başlığıyla yayımlanan yazısında “İstanbul için sürpriz olacak bir beklentiden söz edelim. AK Parti-MHP ittifakının nasıl olacağı merakla beklenirken, kulislere düşen bilgi yeni bir duruma işaret ediyor” dedi.

Devlet Bahçeli

“Denilen şu: MHP, İstanbul’da büyükşehir adayı çıkarmayacak ama buna karşılık iki ilçe belediyesi isteyecek” diyen Övür, şöyle devam etti:

— Biri Bahçelievler diğeri de Büyükçekmece… Bu nasıl formüle edilir bilinmez ama ilginç. MHP’nin biri AK Parti’nin diğeri de CHP’nin elinde olan iki belediyeyi istemesi iddialı olacağını gösteriyor.

‘CHP DIŞINDA ÖNERİLEN HİÇBİR İSİM KABUL GÖRMEDİ’

Övür, kulislere dayandırdığı yazısında CHP kanadına da değindi. “CHP Büyükşehir için parti dışından kime teklif götürdüyse ya kabul etmedi ya da partide kabul görmedi” diyen Övür, şunları kaydetti:

— Kulislere düşen son isim Sabancı Holding’in Çimento Grubu CEO’su Dr. Tamer Saka. Onun da kabul etmediği söyleniyor. Sonunda Kılıçdaroğlu’nun yine Muharrem İnce’yi mecburi aday yapacağı söyleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.