SON DAKİKA

En Son Nokta

‘LAFI EVELEME GEVELEME GEREKENİ YAP BOZKURT’

Yaptığı akılcı muhalefet ile dikkatleri üzerine çeken Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay sürekli ağlayıp sızlayan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a sert çıktı.

‘LAFI EVELEME GEVELEME GEREKENİ YAP BOZKURT’
Kategori: Genel - Bu haber 15.267 kez okundu.

Sosyal medya hesabından Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a yüklenen Veysel Karatay, belediye başkanının sürekli sosyal medya platformlarında ve bazı yayın organlarında borçlardan ve yolsuzluktan dem vurduğunu belirterek o makamın ağlama makamı olmadığının altını çizdi.

BAHANE ÜRETME HESAP SOR

Belediye başkanının bir gazeteye verdiği  ‘Esenyurt’u soyup soğana çevirmişler’ açıklamasından yola çıkan Karatay, ‘Esenyurtu kim veya kimler soyup soğana çevirmiş ise lütfen hesap sorun Sayın Başkan. Esenyurt’ta mazlumların hakları yenilmiş ise açıklayın lütfen. Kim hak yiyenler tüm Esenyurt bilsin. Sizin göreviniz bunlara hesap sormak ve halka açıklamaktır.

Esenyurtta şeffaf bir yönetim istiyoruz.

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığının talebidir’ diyerek Kemal Deniz Bozkurt’u samimi olmaya ve Esenyurtlunun hakkını adalet önünde aramaya davet etti.

UZMAN SORUSU: Seçildiği günden itibaren sürekli borçları ve yolsuzlukları bahane eden belediye başkanına sorumuzdur. Bu güne kadar bahsettiğiniz ve eski yönetimleri suçladığınız yolsuzluk iddianızla alakalı bir suç duyurusunda bulundunuz mu? Bulunduysanız bunları kamuoyu ile paylaşır mısınız?

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.