SON DAKİKA

En Son Nokta

London Grammar Yabancı Dil Okulları Esenyurt Şubesi Açıldı

2010 yılından bu yana eğitimde vizyonu ve misyonu ile fark yaratan eğitmenlerin kurucusu olduğu bir kurum olan London Grammar Yabancı Dil Okulları Esenyurt Şubesini açtı.

Bilgileri Kopyala
London Grammar Yabancı Dil Okulları Esenyurt Şubesi Açıldı
Kategori: Genel - Bu haber 11.925 kez okundu.

Özgün bir kurum olan ve eğitim kadrosunda akademisyen ve profesyonellerden oluşan London Grammar Yabancı Dil Okulları kurucularının da eğitimden aldıkları ideallerle kurumsal kimliklerini koruyarak eğitim ve öğretim hayatına Esenyurt’da yeni şubesiyle hizmete başladı.

Zübeyde Ağsakallı ve Özgenur Reyhan Güler birlikte hizmete soktuğu okul açılışına çok sayıda seçkin davetli katılarak açılışa renk kattı.

London Grammar Yabancı Dil okulunun açılışına, Sivas İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, CHP Esenyurt Başkan Vekili Harun Şerefoğlu, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Bülent Katkat, Türk-Eğitim Sen 9 nolu Beylikdüzü Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Akademisyen, Vatan Okulları Kurucu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Sadık Aksoy, Esenyurtlular Platformu Başkanı Deniz Çilgasit, Esenyurt Eğitime Destek Platformu Genel Koordinatörü Yılmaz Butur gibi isimler katıldı.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Gazanfer Karakaş, Esenyurt’un gelişmesi ve kamuoyunda ki olumsuz algının ortadan kalkması için bu ve benzeri eğitim yuvalarının bu kente gelmesi gerektiğinin altını çizerken MHP İlçe Başkanı Halil Kaval’da açılışta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

İŞLERİ GERÇEK EĞİTİM!

London Grammar Institute, eğitim anlayışını ismindeki enstitü anlayışıyla paralel olarak “ GELİŞİM” kavramından alıyor. Dil öğrenimini ve gelişimini ticari bir bakış açısından çıkararak içselleştiren bir öğrenim kültürünü öğrencilerle paylaşıyorlar.

Kurucularının gerçek eğitimciler olduğu ve eğitim dünyasına dair güçlü deneyimleriyle kurulan London Grammar Institute sadece ders odaklı değil öğrenme yöntemlerini bizzat dil öğrenimiyle pekiştirerek kursiyerlerinin konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini özümsemelerini sağlıyor.

NEDEN London Grammar Institute?

Kişileri İngilizce öğrenirken başarısızlığa götüren standartlardan kurtarmak ve kişiye özel çözümler üreten bir eğitim sistemi ile buluşturmak London Grammar Dil Okulu’nun öncelikli hedefidir. Kitaba bağlı takip ve ezbere dayalı metotlardan uzaklaşarak, modern sınıflarda yılların birikim ve tecrübesi ile oluşmuş geniş kurum kütüphane ve konferans salonunda oluşan okul 1300 m2 ye yayılan onlarca sınıfıyla öğrencilerini bekliyor. Ek kaynaklar ile öğrenci ve öğretmenin birbirine zaman ayırabildiği 10-12 kişilik sınıflarda sizlere çağdaş eğitimin gereklilikleri ile buluşturuyorlar.

İKİ KADIN GİRİŞİMCİ FARK YARATIYOR

Kurumsal çözümlerde ise Şirketler için ihtiyaç duyulan her yerde, şirket merkezinizde, ofislerde genel İngilizce eğitimi dışında sektörel bazda mesleki İngilizce veya genel İngilizce ile de mesleki İngilizce eğitiminde iddialı görünüyorlar.

Eğitimi, gelişimin bir parçası ve gönüllü bir toplumsal sorumluluk hizmeti olarak kabul eden Zübeyde Ağsakallı ve Özgenur Reyhan Güler, eğitim kurumlarında yolları kesişmiş 2 girişimci olarak 2010 yılından bu yana eğitimde fark yaratan işlere imza atmayı başardılar.

Zübeyde Ağsakallı, uzun yıllardır üniversite araştırma merkezlerinde araştırmacı kimliğini geliştirerek eğitim dünyasına adımını attı. Bu dönemde pek çok ulusal ve uluslararası projeleri koordine ederek öğrencilere sadece teorik eğitimin dışında onlara vizyon kazandırma, eğitim müfredatı dışında kendilerini geliştirme, kabiliyetlerini güncelleme ve gelişen dünyaya ayak uydurmalarını da sağlayan çalışmalarda bulunarak eğitimin bir vizyon işi olduğu inancıyla eğitimci kimliğinin felsefesini oluşturdu.

Araştırmacı kimliğinin akabinde pek çok kurum, stk ve belediyeye danışmanlık yapmanın yanı sıra İngilizce Dil Koçu olarak sayısız öğrenciye dokunmuş ve İngilizce diline karşı yaşanan ön yargı kalıplarını kırarak sıfırdan ileri düzey konuşma noktasına taşıyarak bu konuda kendini ispatlamış bir eğitimci olmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı, İngiliz Konsolosluğu gibi kurumlarda ulusal çaplı projelerde koordinatörlük yapmış ülkemiz için önemli bir organizasyon olan 2015 yılı G20 Türkiye Başkanlığında G20 Genç Girişimciler Zirvesi’nin koordinatörlüğünü yürüterek uluslararası düzeyde çalışmalarını yürütmüştür. Yine 2015 ve 2016 yıllarında B20 (Business 20) Çin ve Türkiye zirve arenasında görev aldığı istihdam görev gücü koluyla ülkemizi temsil etmiş bir iş insanıdır.

Özgenur Reyhan Kurtuldu, profesyonel yaşamının on yılında yerel yönetimlerde kültür sanat yöneticiliği yapmış, eşzamanlı olarak akademik hayatında ilerleyerek üniversitelerde dersler vermiştir. On yılın akabinde sektör ve akademi arasında iş birliği kurmaya dair çalışmalar yapmış, kongre, çalıştay ve akademiler düzenleyerek tecrübe sahibi olmuş ve yetkin hale gelmiştir. Proje Üretimi ve Yönetimi konusunda kamu, stk ve özel sektöre yönelik sayısız çalışma gerçekleştirmiştir. Eğitimde vizyon arayışına girerek 35 ülkeye kültürel gözlem ve seyahatlerde bulunmuş, bu alanda ülkemizi ileriye taşıyacak eğitim, metod ve yöntemleri konusunda araştırma ve gözlemlerde bulunmuştur. Kültürlerarası İletişim bağlamında akademide doktora tez çalışmasına devam etmekte, Halkla İlişkiler, Stratejik İletişim, Medya İlişkileri, Lider İletişimi, Sosyal Sorumluluk İletişimi, Kurum İçi İletişim alanlarında üniversitelerde dersler vermektedir.

Bizler eğitimde fark yaratmaya gönüllü girişimciler olarak yetiştirmiş olduğumuz öğrencilerin gerek girdikleri sınavlar ile gerekse bulundukları pozisyonlar ile onları güzel yerlerde görmemizin sevincini yaşamaktayız. Özgün bir kurum olduğumuz gibi eğitim kadromuzda özgün ve profesyonellerden oluşmaktadır. Bu şevk ve ideallerle o günden bu güne kadar kurumsal kimliğimizi koruyarak eğitim ve öğretim hayatımıza devam etmekteyiz.

 

İŞİMİZ GERÇEK EĞİTİM!

London Grammar Institute, eğitim anlayışını ismindeki enstitü anlayışıyla paralel olarak “GELİŞİM” kavramından almaktadır.

Dil öğrenimini ve gelişimini ticari bir bakış açısından çıkararak içselleştirebileceğiniz bir öğrenim kültürünü öğrencilerimizle paylaşmak en büyük hedeflerimizdendir.

Kurucularının gerçek eğitimciler olduğu ve eğitim dünyasına dair güçlü deneyimleriyle kurulan London Grammar Institute sadece ders odaklı değil öğrenme yöntemlerini bizzat dil öğrenimiyle pekiştirerek kursiyerlerinin konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini özümsemelerini sağlamaktadır.

Nasıl öğretiyoruz ve nasıl öğreniyorsunuz? Methodumuz nedir?

  • Kod değiştirme (zihinsel bir faaliyet olarak iki dili eşleştirme): İngilizce dilinin bir matematik olduğu varsayımından yola çıkarak öğrencilerimize İngilizce okuma -yazma-dinleme kabiliyetlerinin dışında zihne kodlama (kod değiştirme) yöntemiyle öğrendikleri bilgileri anlık olarak uygulamalarını sağlayarak öğrenilen bilginin yazıda ve kulakta kalmasının yeterli olmadığı düşüncesiyle zihinsel cümle kurma aktiviteleri yaparak kod değiştirme yöntemi ile konuşma pratiğini hızlandırıyoruz.
  • Korelasyon kurarak kendinden öğrenmeye teşvik etme: Eğitim müfredatımız ezbere ve sadece boşluk doldurmaya karşı olarak konu sıralaması itibariyle tümden gelim yöntemi ile öğrencilerin korelasyon kurarak kendinden öğrenme yoluna teşvik etmektedir. Bütünsel bir yöntemle ilerlediğimiz müfredatımızda öğrencilerimiz hiç fikirlerinin dahi olmadığı bir konuda farkında olmadan doğal bir akış içerisinde çıkarımlarda bulunarak ezber dışı bir öğrenme edinimi sağlayacaklardır.
  • Parçaların birleştirilmesi metodu akabinde anadili İngilizce olan (native) eğitmenlerimizle yüzde yüz yapılan İngilizce konuşma kulüplerimizde öğrencilerimiz dile maruz kalarak bilgisini ve pratiğini pekiştirme imkânı elde etmektedir.
  • Kelime yoğunluklu ders akışı: Ülkemizdeki pek çok insanın maruz kaldığı İngilizce kelime öğrenimini özel metodlarımız ve kelime kulüplerimizle destekliyoruz. öğrencilerin kelime öğrenimini onların inisiyatifine bırakmadan aralıklı tekrar yöntemi ile zihin haznelerine atmalarını sağlıyoruz.
  • Tüm eğitim programlarımızda öğretmen merkezli bir modelin yanı sıra öğrencilerimizin interaktif bir şekilde katılımını sağlayan materyallerle destekleriz.
  • Genel İngilizce eğitim programımız 6 kurluk eğitim sistemi temele alınarak finalde öğrencilerimiz gerek günlük gerekse mesleki İngilizce düzeyinde anlayabilir, yazabilir ve konuşabilir seviyeye gelebileceklerdir.
  • Uluslararası Dil Sertifikası: Öğrencilerimiz eğitimlerimin sonunda İngilizce bildiklerini belgeleyen ve tüm uluslararası arenada kullanabilecekleri bir uluslararası dil sertifikası edinebiliyorlar.

NEDEN BİZ?

Öğrencilerimizi İngilizce öğrenirken başarısızlığa götüren standartlardan kurtarmak ve kişiye özel çözümler üreten bir eğitim sistemi ile buluşturmak London Grammar Dil Okulu olarak görevlerimizin başında geldiğinin bilincindeyiz. Kitaba bağlı takip ve ezbere dayalı metotlardan uzaklaşarak, modern sınıflarda yılların birikim ve tecrübesi ile oluşmuş geniş kurum kütüphanemizden oluşturduğumuz ek kaynaklar ile öğrenci ve öğretmenin birbirine zaman ayırabildiği 10-12 kişilik sınıflarda sizlere çağdaş eğitimin gereklilikleri ile buluşturduk, buluşturmaya devam edeceğiz.

Dil okulumuzda eğitim, İngilizce’ yi ikinci dil olarak öğrenmek isteyen yetişkinlere İngilizce öğretebilme bilgi ve becerisine sahip tecrübeli, diplomalı ve sertifikalı, ana dili İngilizce olan yabancı ve eğitimini İngilizce öğretmeni olarak tamamlamış Türk öğretmenler tarafından verilir.

Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi (Yds, Yökdil, Ielts, Toefl), Kolej İngilizcesi, Özel Ders, Mesleki İngilizce eğitimlerimiz ile Fark yaratıyoruz.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!