SON DAKİKA

En Son Nokta

Mahir Ünal’dan HDP binasındaki görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Parti’ye ‘Sessizlik’ tepkisi!

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasındaki skandal görüntülerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP ve İYİ Parti’ye seslendi. Terör örgütü paçavralarıyla dolu olan binayı hatırlatan Mahir Ünal, ‘Bu görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Parti’den henüz bir tepki gelmedi. Yöntem basit; kriz onlarla ilgili ise sessiz kalıp, unutulmasını bekliyorlar’ dedi.

Mahir Ünal’dan HDP binasındaki görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Parti’ye ‘Sessizlik’ tepkisi!
Kategori: Genel - Bu haber 14.862 kez okundu.

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasında ortaya çıkan ve adeta bir terör örgütü kampını aratmayan görüntülere tepkiler büyüyor. Öte yandan muhalefetten özellikle CHP ve İYİ Parti’den bu konuyla ilgili hiç tepki gelmemesi dikkat çekiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Millet İttifakı üyelerinin sessizliğini sorguladı.

Ünal, “Bu görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Partiden henüz bir tepki gelmedi. Yöntem basit; kriz onlarla ilgili ise sessiz kalıp, unutulmasını bekliyorlar. (Terör, Taciz ve tecavüz meselesinde olduğu gibi) Cumhur İttifakı ile ilgili ise yeri göğü inletiyorlar, kriz yoksa, suni kriz üretiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.