SON DAKİKA

En Son Nokta

MAHKEME ONU HAKLI BULDU! DURSUN ERGEN GÖREVİNE DÖNDÜ

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından görevinden alınan Zabıta Müdürü Dursun Ergen mahkeme kararıyla bir kez daha görevine döndü. Bu karar ‘Bozkurt’un karizması bir kez daha çizildi’ şeklinde yorumlandı.

Bilgileri Kopyala
MAHKEME ONU HAKLI BULDU! DURSUN ERGEN GÖREVİNE DÖNDÜ
Kategori: Genel - Bu haber 7.917 kez okundu.

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un seçim döneminde en yakınında bulunan isimlerden biri olan ve ona aktif çalışan Dursun Ergen, seçim sonrasında kadrosu olan Zabıta Müdürlüğü görevine başlamıştı.

Uzun bir süre görevini sürdüren Ergen daha sonra bazı nedenlerden dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt tarafından görevinden alınmıştı.

Konuyu yargıya taşıyan Ergen, mutlu sona ulaşarak bir kez daha görevine döndü. İstanbul 7. İdare Mahkemesinin 2021/1897 Esas No, 2022/981 Karar No ve 29.04.2022 tarihli kararı gereği Esenyurt Belediyesi yetkili organları Dursun Ergen’le alakalı 30.06.2022 tarihinden itibaren yeniden zabıta müdürü ile yazı işleri müdür vekili ve encümen üyesi olarak göreve atandığı kararı almak zorunda kaldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!