SON DAKİKA

En Son Nokta

MARAŞ YURT DERNEĞİ GÖRKEMLİ TÖRENLE ESENYURT’TA HİZMETE AÇILDI

Maraş Yurt Kahramanmaraş İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği görkemli bir törenle bugün hizmete girdi. Açılış kurdelesini AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ve seçkin davetli topluluğu gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
MARAŞ YURT DERNEĞİ GÖRKEMLİ TÖRENLE ESENYURT’TA HİZMETE AÇILDI
Kategori: Genel - Bu haber 88.150 kez okundu.

Maraş Yurt Kahramanmaraş İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piri Reis Mahallesi’nde hizmete girdi. Açılışa çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra Kahramanmaraşlılarda katılarak destek verdi

Açılışa AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’nün yanı sıra AK Parti ilçe yöneticileri, MHP ilçe yöneticileri, Yeniden Refah Partisi ilçe yöneticileri, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çığır, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun ve mahalle muhtarları, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ve il dernek başkanları, Maraş Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur İnanç, Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada, Esenyurt İç Anadolu Platformu Başkanı Hüseyin Kaya, Kars Dernek Başkanı Ferhat Ulucatsoy, Elbistan Dernek Başkanı Latif Doğan, Uluslararası Kahramanmaraş Dondurmacı İş Adamları Dernek Başkanı Mesut Uslu, Arnavutköy Kahramanmaraş Dernek Başkanı Recep Tecirli, Fatih Maraş Dernek Başkanı Mevlana Demirel, Andırın Dernek Başkanı Mehmet Güvercin, Büyük Yapalak Dernek Başkanı Mehmet Özkan, Karamağara Dernek Başkanı Yakup Aksu, Pervari İlçe ve Köyleri Dernek Başkanı Abdurrahman Kaya ve çok sayıda Kahramanmaraşlı katıldı.

HARUN DEMİR: KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta bir konuşma yapan ve açılışa katılan misafirlerine teşekkür eden Maraş Yurt Kahramanmaraş İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Harun Demir, ‘Birlik ve beraberliğimizin önemli günlerinden birini yaşıyoruz. Esenyurt’ta eksiklik olarak gördüğümüz Maraş Yurt Kahramanmaraş Derneğimizi uzun süren istişareler sonrasında dostlarımızla kurma gereği duyduk. Bugün başta AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü olmak üzere çok değerli başkanlarımızla, muhtarlarımızla, STK başkanlarımızla, kanaat önderlerimizle, dostlarımız ve hemşerilerimizle açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Hamit Öncü başkanımıza çıktığı yolda başarılar diliyorum. Her daim yanında ve arkasında destek olmayı sürdüreceğiz. Tüm misafirlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’ diyerek  duyduğu memnuniyeti ifade etti.

HAMİT ÖNCÜ: DERNEKLERİ, FEDERASYONLARI VE VAKIFLARI ÖNEMSİYORUM

Açılışa katılan ve bizzat açılış kurdelesini kesen AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘Çoğulcu bir anlayışla ve yönetimle iş başına geliyoruz. 13. katta yatan, oradan aşağıya inmeyen bir belediye başkanı profili çizmeyeceğim. Halkın arasında olacağım. Hep sizlerin arasında sizlerle birlikte bu kenti yöneteceğim. Beni tanıyan bilir. Dernekleri, STK’ları, Vakıfları önemseyen biriyim. Yıllardır belediyecilikle birlikte bu alanlarda da ciddi hizmetlerimiz oldu. Bu bağlamda Maraş Yurt Kahramanmaraş İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimini tebrik ediyorum. Esenyurta yakışır bir dernek merkezi ve harika bir açılışa imza attılar. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin’ diyerek her daim derneklerle birlikte çalışacağını belirtti.

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Başkan Harun Demir, Başkan Yardımcısı Latif Ceyhan, Başkan Yardımcısı Aydın Aslan, Başkan Yardımcısı Mehmet Demircioğlu, Genel Sekreter Yılmaz Butur, Sayman Ramazan Kocaoğlu, Üye Dilek Paksoy.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!