SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET MURAT ÇALIK: KAVGA BEYLİKDÜZÜ’NE YAKIŞMADI

Beylikdüzü AK Parti meclis üyeleri arasında yaşanan kavga Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da gündemindeydi. Beylikdüzü adına bu olaydan ötürü büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu belirten Başkan Çalık, ‘Bu görüntüler Beylikdüzü’ne yakışmadı’ açıklamasında bulundu.

Bilgileri Kopyala
MEHMET MURAT ÇALIK: KAVGA BEYLİKDÜZÜ’NE YAKIŞMADI
Kategori: Genel - Bu haber 10.868 kez okundu.

Beylikdüzü’nde AK Parti Meclis Üyeleri arasındaki yaşanan kavganın ardından Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ta açıklamada bulundu. Çalık: “Meclis anında yaşanan bir olay değildi. Bizim arkadaşlarımız hemen müdahale etti aslında. Grup toplantısında güvenlikçi arkadaşların bulunması zaten mümkün değil. Keşke yaşanmasaydı böyle bir olay. Bir soruşturma başlatıldı umarım kendi içlerinde problemi çözerler. Güvenlik zafiyetinden bahsediyor Fatih bey. Bizden şayet grup odasında güvenlikçi arkadaşlar bana eşlik etsin denilmiş olsaydı biz o zaman bakardık. Ben böyle bir olayın yaşanabileceğini tahmin etmedim. Ak Parti’nin kendi odasında yaşanan bir münakaşanın biz nasıl sorumlusu olabiliriz onu bilmiyorum. Bizede suç duyurusunda bulunacağını söyledi Fatih bey. Ama o anlık kızgınlığına veriyorum. Orada bizim bir kabahatımız olmadığını oda bilir herhalde. Ben Beylikdüzü meclisi adına üzgünüm. Keşke böyle bir olay yaşanmamış olsaydı. Ama oraya benim müdahalem mümkün değil. Benim olduğum ortamda hiç kimseye kavga ettirmem. Bunlar isterse benim siyasi rakiplerim olsun. Kavga ettiklerinden dolayıda üzüntü içerisindeyim. Tartışma olur, sözlü tartışmalar olur. Ama sükunete davet etmek lazım. Beylikdüzü’ne yakışan bir görüntü değil” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!