SON DAKİKA

En Son Nokta

MEHMET NURİ OLCAY AK PARTİ’YE VE HAMİT ÖNCÜ’YE BÜYÜK KATKI SUNUYOR

AK Parti listesinde kendisine yer bulan Esenyurt’un saygın iş adamı Mehmet Nuri Olcay çalışmalarıyla hem AK Parti’ye hem de başkan adayı Hamit Öncü’ye büyük destek veriyor.

Bilgileri Kopyala
MEHMET NURİ OLCAY AK PARTİ’YE VE HAMİT ÖNCÜ’YE BÜYÜK KATKI SUNUYOR
Kategori: Genel - Bu haber 68.171 kez okundu.

Esenyurt’un yakından tanıdığı Ağrılı iş adamı Mehmet Nuri Olcay AK Parti belediye meclis üyesi aday adayı olmuştu.

Listede kendisine 16. sırada yer bulan Olcay, çalışmalarına hız verdi. Sorumlu olduğu Güzelyurt Mahallesi’nde ekibiyle özel ve detaylı çalışmalar gerçekleştiren Mehmet Nuri Olcay, ‘Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak şekilde bu süreci seçim gününe kadar aralıksız devam inşallah’ açıklaması yaptı.

ESENYURT’UN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR

İstanbul’un ve Esenyurt’un acilen AK Partili belediyeler tarafından yönetilmesi gerektiğini ifade eden Mehmet Nuri Olcay, ‘5 yıl boyunca gördünüz İstanbul’da Esenyurt’ta sağlıklı hizmet alamadı. Vatandaşlarımız da gördü ki hizmet işi AK Parti’nin işi. Esenyurt’un kesinlikle AK Parti tarafından yönetilmesi gerekiyor. Bizim üstümüze düşende Hamit Öncü başkanımıza destek vererek bir kez daha Esenyurt Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikmek.

ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Bu doğrultuda sorumlu olduğum Güzelyurt Mahallesi’nde ben ve ekibim ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Söz verdik. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Biz Gönüllere talibiz.

BİZ, ESENYURT İLE BİRLİKTE İSTANBUL’U DA KAZANACAĞIZ

Esenyurt ile birlikte İstanbul’u kazanma hayali ile yola çıktıklarını belirten, meclis üyesi adayı Mehmet Nuri Olcay, ‘Esenyurt’un devasa bütçesi var. Belediye Başkan Adayımız Hamit Öncü bu kentin sorunlarını kısa sürede çözecek projeler hazırladı. Bu bütçe ile bozuk yolları, unutulmuş mağdurları, kilitlenen trafiği hizmet bekleyen Esenyurt halkını beklediği hizmetlerle buluşturacağız.

Gençlerin huzurla gezdiği, annelerimizin çocuklarını güvenli bir şekilde sokakta parkta oynattığı güvenli bir ilçe yaratacağız. Eğitimde problem yaşamayan, ulaşımda gitmek istediği yere kısa sürede giden bir ilçe olacak Esenyurt.

Esenyurt’ta çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. İl başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe başkanımızın dediği gibi “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KİMSE KAYBETMEYECEK” anlayışı ile yola çıktık. Bizim derdimiz de sevdamız da Esenyurt, bunu tüm hemşerilerimiz böyle bilsin. Kısacası bize güvenen, AK Partiye inanan Esenyurt halkını devasa projeler ile buluşturmaya hazırız’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!