SON DAKİKA

En Son Nokta

Memleket Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Tanju Karakuş Oldu

Memleket Partisi Genel Başkan Muharrem İnce’nin katılımıyla Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında Esenyurt’un adayı kurucu ilçe başkanı Tanju Karakuş olarak açıklandı.

Bilgileri Kopyala
Memleket Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Tanju Karakuş Oldu
Kategori: Genel - Bu haber 52.367 kez okundu.

Memleket Partisi’nin aday tanıtım toplantısı Ankara da gerçekleşti. İl, belde ve ilçe belediye adaylarının belirlendiği toplantıda Esenyurt Belediye Başkan adayı  kurucu ilçe başkanı Tanju Karakuş oldu.

Tanju Karakuş Ensonnokta’ya yaptığı ilk açıklamada Esenyurt’ta iddialı olduklarını ve bu doğruldu da ciddi bir liste ile seçime gireceklerini belirtti. Karakuş, ‘Esenyurt’ta doğmuş biri olarak bu kentin tüm problemlerini sağlıklı analiz eden biriyim. Sorunların çözüm önerileri de Memleket Partisi’nde. Bir Ardahanlı olarak seçmen noktasında da ilk sıradayız. Biliyorum ki hemşerilerimde destekçimiz olacaktır. Projelerimi ve kentimizle alakalı düşüncelerimi inşallah önümüzde ki günlerde düzenleyeceğim basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağım’ diyerek 31 Martta ki iddiasını ortaya koydu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!