SON DAKİKA

En Son Nokta

MESUT ÜNER: ÇATALCALILAR YENİ SAĞLIK TESİSLERİNE KAVUŞMAYA HAZIR OLSUN

Sağlık Bakanı Fahretin Koca’yı makamında ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalcalılar için müjdeyi verdi.

MESUT ÜNER: ÇATALCALILAR YENİ SAĞLIK TESİSLERİNE KAVUŞMAYA HAZIR OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 9.158 kez okundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahretin Koca’yı makamında ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçenin ihtiyacı olan sağlık kuruluşlarının biran önce hayata geçmesi için kendisi ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretle alakalı bir açıklama yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ‘Sağlık Bakanımız Sayın. Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk ve Çatalca’mız için sağlık alanında yapılacak yatırım ve projeleri kendileriyle değerlendirdik.
İlçemize ve bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Çatalca’mız her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de hak ettiği konuma yükselecektir. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’ açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.