SON DAKİKA

En Son Nokta

MHP Avcılar İlçe Başkanlığından kan bağışı kampanyasına destek

Milliyeti Hareket Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı yönetimi ve kadın kolları Kızılay’a kan bağışında bulundu.

MHP Avcılar İlçe Başkanlığından kan bağışı kampanyasına destek
Kategori: Genel - Bu haber 10.717 kez okundu.

Milliyeti Hareket Partisi Avcılar ilçe başkanlığı yönetimi, Kızılay’a kan bağışında bulundu. MHP Avcılar ilçe başkanı Muhammet Nur Kutun önderliğinde gerçekleşen kan kampanyasına MHP ilçe yönetimin yanı sıra, kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de kampanyaya destek verdi.

İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun, belediye meclis üyeleri, kadın kolları yöneticileri Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunduktan sonra Ensonnokta.com’a açıklama yaptı.

Kutun, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bu zor zamanlarda, Kızılayımızın kan stoklarına destek olmayı hedefledik. MHP Avcılar ilçe başkanlığı olarak kan bağışı kampanyası başlattık. Malum virüs hayatımızı zindan ediyor, fakat unutmayın ameliyat olacak hastalar, kazazedelerin kan ihtiyacı hepimize emanet. Yoğun katılımları için ülküdaşlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, mahalle muhtarlarına, STK temsilcilerine, kıymetli çalışmaları, gayretleri ve yaptığımız kampanya ile alaka ve geri dönüşleri için Türk Kızılay Şubesi gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.