SON DAKİKA

En Son Nokta

MİNİK TUNA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan yardımcısı Tuncay Altaylı’nın oğlu Tuna erkekliğe ilk adımı attı. Avcılar Atapark Kır Bahçesi’nde gerçekleşen sünnet törenine çok sayıda önemli isim katılarak Altaylı ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
MİNİK TUNA ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
Kategori: Genel - Bu haber 7.437 kez okundu.

Minik Tuna sünnet törenin düzenlendiği alana yeni çerilerin taşıdığı taht üzerinde alkışlarla girdi. Pasta ve takı töreniyle birlikte misafirler horonlar ve halaylar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Palyaço ekipleri tarafından çocuklara oyuncaklar dağıtıldı ve oyunlar oynatıldı. Eğlenceli geçen sünnet şöleninde bir konuşma yaparak misafirlerini selamlayan Tuna Altaylı’nın dedesi Rıza Altaylı, misafirlerinin ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Rıza Altaylı, ‘İyi ki varsınız. Ailem adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim evlatlarımızın mürüvvetini de görmeyi nasip etsin’ temennisinde bulundu.

Sünnet düğününe katılan önemli isimler arasında yer alan AK Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Günaydın ve Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer minik Tuna’yı tebrik ederek ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmesini temenni etti.

Sünnet düğününe Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ve Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer’in yanı sıra, Beylikdüzü eski belediye başkanı Orhan Tıraşoğlu, AK Parti İstanbul il yönetim kurulu üyeleri, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güneysu ve Ufuk Özdemir, ESOF başkanı Mustafa Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Beylikdüzü ve Esenyurt teşkilatı yöneticileri, iş insanları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK başkanları, Oda ve Kooperatif başkanları, mahalle muhtarları, gazeteciler ile Altaylı ailesinin akrabaları ve dostları katıldı.

MESAJLARIYLA ALTAYLI AİLESİNİ ONURE ETTİLER

İş insanları Arif Hikmet İlke, İbrahim Telli ve Kürşat Özmaden’in kirveliğini yaptığını sünnet düğününe önemli isimlerde telgraf göndererek Altaylı ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gönderdikleri mesajlarda minik Tuna’yı ve ailesini tebrik etti.

TUNCAY ALTAYLI TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlunun sünnet törenine katılan tüm dostlarına minnettarlığını ifade eden Tuncay Altaylı yayınladığı mesaj ile hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!