SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHARREM İNCE ESENYURT’TA GENÇLERLE BULUŞUYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ‘Gençlik Festivali’ kapsamında cumartesi günü Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gençlerle buluşuyor.

Bilgileri Kopyala
MUHARREM İNCE ESENYURT’TA GENÇLERLE BULUŞUYOR
Kategori: Genel - Bu haber 7.351 kez okundu.

Memleket Partisi Esenyurt’ta çalışmalarını hızlandırdı. Bir taraftan üye çalışmalarını gerçekleştiren Partisi yöneticileri diğer taraftan yaklaşan seçimler öncesinde sandık sorumlularını belirlemeye başladı.

Esenyurt’ta kısa sürede gerçekleştirdiği etkinliklerle adından başarıyla söz ettiren Memleket Partisi’nin genç ilçe başkanı Tanju Karakuş ise cumartesi günü Gençlik Festivali düzenlediklerinin müjdesini verdi.

Festivale Genel Başkanları Muharrem İnce’nin de katılacağını ve diğer siyasi partilerin programlarından çok daha farklı bir içerik hazırladıklarını belirten Karakuş, ‘Gençlerimizle genel başkanımızı buluşturmak istedik. Bu nedenle diğer siyasi partilerden çok daha farklı bir içerik hazırladık. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gençlerle gerçekleştireceğimiz buluşmada Dj Canti, Ateş Sayhan, Ezo, Mirza, K-Pop ve Modern Dans Gösterisi, gitar resitali etkinliklerimiz olacak. Genel başkanımız gençleri çok önemsiyor. Açıklamalarını takip edenler çok iyi bilir ki gençlerin abisi, lideri pozisyonunda. Cumartesi günü tüm Türkiye bunu Esenyurt Meydanında görecek. Esenyurt halkını bu önemli etkinliğe davet ediyorum’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!