SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHARREM YILDIZ: ÖNCELİĞİMİZ FESTİVAL OLMAMALIYDI

Esenyurt Cumhuriyet Meydanında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kardeş Kültürler Festivali ile alakalı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı, iş adamı Muharrem Yıldız bir açıklama yaptı. Yıldız, ‘Festival bu sene yapılmamalıydı’ dedi.

Bilgileri Kopyala
MUHARREM YILDIZ: ÖNCELİĞİMİZ FESTİVAL OLMAMALIYDI
Kategori: Genel - Bu haber 67.844 kez okundu.

Muharrem Yıldız açıklamasının devamında Esenyurt’un önceliği bu olmadığını ifade ederken yanlış yapıldığının da altını kalın çizgilerle çizdi.

Yıldız, ‘Ne oldu 2 saat eğlenip eve gittiğinizde aç olan insanlarımızın karnını mı doyurmuş olduk. Onlar evlerine döndüğünde gerçeklerle yüz yüze kaldıklarında tüm sorunları halletmiş mi olduk..?

İnanın siyaset yapmıyorum. Bizim önceliğimiz kesinlikle bu değildi. Çocukların beslenme çantası boş. Vicdan bunu kabul eder mi. Bu sene festivali yapmazsanız ne olurdu. Gelecek sene yap. Okullara aileler çocuklarına beslenme çantası hazırlayamıyor. Önceliğimiz bu olmalıydı. Ailelere ve öğrenci kardeşlerimize katkı sunmalıydık. İnanın okulları geziyorum beslenme çantası boş olan öğrencilerimiz var.

Muhalefet nerede. Neden susuyorlar. Kavga edin demiyoruz parayı yanlış kullanıyorsa belediye başkanı eleştirin. Adamda düzgün yönetsin belediyeyi. Tabi ki siyasetçi için şov önemli. Pohpohlanınca uçar, hoşlarına gider, ayakları yerden kesilir. Ama zaman bu zaman değil. Önceliğimiz bu olmamalıydı’ diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!