SON DAKİKA

En Son Nokta

MUHTAR HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Esenyurt Namık Kemal Mahalle Muhtarı Murat Cambaz mahallesine yeni taşınan engelli vatandaşın imdadına yetişti.

Bilgileri Kopyala
MUHTAR HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Kategori: Genel - Bu haber 20.230 kez okundu.

50 yaşında ki Bartın’lı İbrahim Badur, 7 yaşında geçirdiği felç nedeniyle 2 ayağını kaybetti.

Yaşam mücadelesinden vazgeçmeyen Badur, daha sonra evlenerek 2 çocuk sahibi oldu.

Bartın’dan ayrılarak Esenyurt’ta yerleşen, iki ayağını kaybetmesine rağmen çalışan ve evini geçindirmeye çalışan Badur’un işlerini daha iyi halledebilmek için akülü engelli aracına ihtiyacı hasıl oldu.

Esenyurt’ta Namık Kemal Mahallesine taşınan İbrahim Badur komşuları vasıtasıyla mahalle muhtarı Murat Cambaz’la tanıştı.

Muhtar Cambaz’dan akülü araç isteyen Badur’un hayali yardım severlerin desteği ile gerçekleşti.

Muhtar Cambaz’ın çabasıyla ruhsatlı akülü aracına sahip olan Badur, mutluluğunu çocukları ve mahalle halkıyla paylaşırken Muhtar Cambaz’a müteşekkir olduklarını belirtti.

Muhtar Cambaz, ‘Büyük bir hayali gerçekleştirdik’

İbrahim Badur’un mutluluğuna ortak olan Esenyurt Namık Kemal Mahalle Muhtarı Murat Cambaz, ‘Gerçekten bugün duygusal bir an yaşıyoruz. İbrahim Bey 7 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonrasında ayaklarını kaybetmiş. Yine de yaşama ümidini kaybetmemiş. Evlenmiş 2 çocuk sahibi olmuş evine ekmek götürmeye devam etmiş. Hayatını biraz daha kolaylaştırmak adına bizden akülü bir araba talep etti. Hayırseverlerimizin desteği ile kendisine ruhsatı olan akülü bir araba temin ederek hediye ettik. Bu mutluluk gerçekten görülmeye değer. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun’ dedi.

Bu davranış sonrasında gözyaşlarını tutamayan İbrahim Badur hem mahalle muhtarı Murat Cambaz’a hem de hayırseverlere teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!