SON DAKİKA

En Son Nokta

MURAT ÖZDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPARAK ‘BENDE VARIM’ DEDİ

Esenyurt’ta AK Parti’nin önemli isimlerinden biri olan ve teşkilatın her kademesinde görev yapan iş adamı Murat Özden AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Murat Özden’i Van Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fatih Yağız, Van İş Adamları Derneği Genel Başkanı Fetullah Kardaş ve kanaat önderleri yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
MURAT ÖZDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPARAK ‘BENDE VARIM’ DEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 77.666 kez okundu.

Osmanlık Mimarlık Şirketi sahibi AK Parti önceki dönem yönetim kurulu üyesi Murat Özden bugün AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Özden’i Van Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Fatih Yağız, Van İş Adamları Derneği Genel Başkanı Fetullah Kardaş, Vanlı kanaat önderleri Abdulkahar Arvasi ve Enver Pekediş gibi isimlerde yalnız bırakmadı.

ESENYURT İÇİN YENİ SAYFA AÇILMALI

Zorlu bir yola çıktığının farkında olduğunu belirten Murat Özden açıklamasında, ‘Biliyorum zorlu bir yola çıktım. Bu yolculuğun sonunda aday olursam göreceksiniz kazanan Esenyurt olacak. Aday adayı arkadaşlarımızın tamamı son derece değerli onlar da çalışıyorlar. Aday adaylarımızı da yürekten kutluyorum.

Bu kentin geleceği için değişim zamanın geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Esenyurt için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Bu şehir ancak genç dinamik yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir’ açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İlçe Başkanı Harun Özer’e teşekkür eden Özden, ‘Bugüne kadar her platformda yanımızda olduğunu hissettiren AK Parti Ailemizin kıymetli İlçe Başkanı Harun Özer’e nazik kabulü ve desteği için teşekkür ederim’ dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Murat Özden, hem gençliğinin dinamizmini hem de uzmanlık alanındaki tecrübesini Esenyurt için değerli bir hizmete dönüştürmeyi amaçlıyor.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!