SON DAKİKA

En Son Nokta

MURAT ÖZDEN: AK PARTİ TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATTI

AK Parti İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mimar Murat Özden partisinin 23. yılını kutlarken, ‘ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti dev yatırımlardan, savunma sanayiine, çevre ve şehircilikten sağlığa, teknolojiye, her alanda Türkiye’ye çağ atlattı’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
MURAT ÖZDEN: AK PARTİ TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATTI
Kategori: Genel - Bu haber 68.999 kez okundu.

Nice 23 yıllara paylaşımı yapan ve düşüncelerini paylaşan Özden, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan on yıllardır bu memlekete, demokrasiye, sivil siyasete, topluma deli gömleği giydiren vesayetçi zihniyeti ortadan kaldırdı. Ülkenin başına bela edilen taşeron yapılara, devletin kılcal damarlarına sızan köksüzlere pabuç bırakmadı. Memleket sevdalısı kadrolarıyla, vefakâr teşkilatlarıyla, hayatını bu ülkeye vakfetmiş lideriyle 23’üncü yılında da ilk günkü aşkla çalışmaya, üretmeye, ülkenin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLDUK

“Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” diyerek, 14 Ağustos 2001’de siyaset ve demokrasi tarihimizde yerini alan AK Parti’mizin 23’üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun diyen Özden, ‘Kuruluşunu milletimizin yaptığı AK Parti, milli iradeyi her şeyin üzerinde tutarak aziz milletimizle birlikte yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz AK Parti olarak, daima ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!’ bilinciyle hareket ettik, politikalarımızın merkezine her zaman insanı koyduk. Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir olduk, beraber olduk, hep birlikte TÜRKİYE olduk.

Adaleti, insan hak ve onurunu esas alan, milli ve manevi değerlerimize dayalı bir siyaset anlayışıyla her alanda ülkemizi kalkındırdık, önemli reformları hayata geçirdik. Gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerle, temel hak ve özgürlüklerin standartlarını daima yükselttik. Vatandaşlarımızın kimliğine, inancına, yaşam tarzına yönelik ret, inkar ve asimilasyon politikalarına son verdik. Kendini milli iradenin üstünde gören vesayetçi anlayışa, darbecilere, ülkemiz üzerinde hain emelleri bulunan şer odaklarına asla müsaade etmedik. Demokrasimizi ve milletimizin birliğini hedef alan darbecilerin yargılanmalarını sağladık. “Daha adil bir dünya mümkündür” idealiyle bölgemizde ve tüm dünyada mazlumların ve mağdurların umudu olduk. “Dünya beşten büyüktür” diyerek zalimlerin haksızlıkları karşısında eğilmedik, daima dimdik durduk. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin kadim geçmiş ve geleneğinin kök saldığı medeniyet davamızın bayraktarlığını yapmaya, umudun, geleceğin ve icraatın adı olmaya devam edeceğiz’ diyerek partisinin 23. yaşını kutladı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!