SON DAKİKA

En Son Nokta

MUŞLULARIN KAHVALTISINA SİYASİLER ÇIKARMA YAPTI

Muş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği hafta sonu sabah kahvaltısında hemşerileri ile bir araya geldi. Programa özellikle siyasi parti temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Bilgileri Kopyala
MUŞLULARIN KAHVALTISINA SİYASİLER ÇIKARMA YAPTI
Kategori: Genel - Bu haber 12.327 kez okundu.

Kıraç’ta bulunan Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya yüzlerce Muşlu katılarak dernek yönetimine olan desteğini gösterdi.

Kahvaltı programına başta Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olmak üzere, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, CHP ilçe başkanı Hüseyin Ergin, Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman, Demokrat Parti ilçe başkanı Ali Atmaca, Gelecek Partisi ilçe başkanı Tekin Turan, Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Murat Kani, HDP ilçe başkanlığı yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener,  iş insanları, belediye meclis üyeleri, STK ve Vakıf başkanları, spor kulübü başkanları ve yöneticileri, mahalle muhtarları, gazeteciler ve çok sayıda Muşlu katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TAN, ‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’

Program açılışında misafirlerine seslenen Dernek Başkanı Mehmet Tan, katılımcılara teşekkür etti. Tan, ‘İnsanı yaşattı ki devlet yaşasın bilinci ile yola çıktık. Bölge insanımızın kalbine dokunmaya çalışıyoruz. Dernek binamızı satın alarak tüm faaliyetlerimizi kendi merkezimizde yapıyoruz. Bundan sonra da Muşlar için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz’ dedi.

UÇURUM, ‘FALİYETLERİMİZ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR’

Dernek Başkanı Mehmet Tan’ın ardından misafirlerine seslenen dernek başkan yardımcısı İbrahim Uçurum Dernek faaliyetlerini aktardı. Uçurum, ‘İş adamları ile topluluğumuz arasında gönül köprüsü kurduk. Uyuşturucuya savaş açtık. Kıraç Spor Kulübünü kurarak gençlerimizi spora teşvik ettik. Dernek merkezimizde dersler ve sosyal aktiviteler gerçekleştiriyoruz’ diyerek birçok faaliyetle örnek bir STK çalışması yaptıklarının altını çizdi.

BOZKURT, ‘KARDEŞLİĞE ÖNEM VERİYORUZ’

Kahvaltı programına katılan isimler arasında yer alan belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ‘Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç hissettiğimiz ve önem vermemiz gerektiği bir dönemdeyiz. Kardeşlik önemli. Dünyanın lider coğrafyasının evlatlarıyız. 1071’den bu yana kardeşçe yaşıyoruz. En önemli nedeni kültürlerin dayanışmasından geçiyor. Kardeşlik ve barış içerisinde yaşamaya devam edelim. Anadolu coğrafyası dünya medeniyetlerine ev sahipliği yapmışız. Bu coğrafyanın çocuklarıyız. Esenyurtta tüm bölgelerin insanların yaşadığı bir bölge. Bu dayanışma ruhu olmasa bu ilçede çok problem olur’ diyerek düşüncelerini paylaştı.

HAYRETTİN TAN, ‘SPOR OLMAZSA OLMAZIMIZ’

Muş Derneğinin düzenlediği programda sahneye spor kulübünün futbolcuları da çıktı. Kulüp Başkanı Hayrettin Tan, ‘İyi ve ahlaklı sporcu, sağlıklı nesiller yetiştirmek için akademik programlar düzenlediklerini belirtirken, ‘Derneğimiz bünyesinde spor kulübü kurduk. Bundan sonrada ahlaklı ve başarılı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz. Sadece futbolda değil inşallah birçok amatör branşta faaliyetlerimiz olacak. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!