SON DAKİKA

En Son Nokta

MUSTAFA GÜNAYDIN: ÇALMADIK KAPI KAZANMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu vefa iftarında partinin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan isimler bir araya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Günaydın yemekte yaptığı konuşmada, kapısını çalmadık kapı, gönlünü kazanmadığımız bir kişi kalmayacak sözü verdi.

MUSTAFA GÜNAYDIN: ÇALMADIK KAPI KAZANMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 8.348 kez okundu.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığının düzenlediği vefa iftar programı Işıldak Düğün Salonunda gerçekleşti. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı yemekte konuşma yapan ilçe başkanı Mustafa Günaydın birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BEYLİKDÜZÜNDE AK PARTİLİLER VEFA İFTARINDA BULUŞTU

Günaydın konuşmasında; ‘Türkiye’nin 2053 vizyonunu hayata geçirebilmesi için 2023’ün ne kadar önemli olduğu biliyoruz. Gece gündüz çalışarak her vatandaşımıza ulaşacağız. Kapısını çalmadık, gönlünü kazanmadık tek bir fert bırakmayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Yürüttüğümüz mücadeledeki en büyük gücümüzün 19 yıldır altına imza attığımız hizmetler olduğunu asla unutmadan yatırım yapmaya, proje üretmeye, eser inşa etmeye devam edeceğiz.

19 yıldır tüm seçimlerde nasıl birinci parti olduysak,  2023‘te de yine birinci parti olacağımızdan hiç şüphemiz yoktur’ diyerek hedeflerini ortaya koydu.

MİLYONLARCA EVE MİSAFİR OLDUK

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca,  Ramazan ayında Türkiye’deki 24 milyon hanenin 5 milyonuna misafir olduklarını söylerken ‘Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz vefa iftarına uzaktan yakından iştirak eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  AK Partimize ömür biçenler, bugünlerde yine ömür biçmeye çalışıyorlar. O ömür biçenlerin tahminleri hiçbir zaman tutmadı. 2023 seçiminin galibi yine AK Parti olacak’ açıklaması yaptı.

ENERJİMİZİ SAHAYA YANSITACAĞIZ

AK Partinin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın girdiği her seçimden zaferle ayrıldığını belirten AK parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Sevim Sayam Madak, ‘Şunu iddia ediyorum. 2023 seçimlerinde gençleriyle, kadınlarıyla, teşkilatıyla AK Parti yeniden iktidar olacak. Tecrübemizi ve enerjimizi sahaya hep birlikte yansıtacağız’ mesajı verdi.

İftar programına İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Başkan Yardımcısı Dr. Sevim Sayam Madak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Bayram, Semiye Öztürk, Onur Yalçınkaya ile eski İlçe başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katılım sağladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.