SON DAKİKA

En Son Nokta

MUSTAFA GÜNAYDIN’DAN BEYLİKDÜZÜ’NÜ KURTARACAK PROJELER

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın Proje Lansmanı ve Belediye Meclis Üyesi Tanıtımını gerçekleştirdi. Günaydın ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Proje’ ile yola çıktıklarını belirtirken ‘Bu projeler Beylikdüzü’nü kurtaracak’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
MUSTAFA GÜNAYDIN’DAN BEYLİKDÜZÜ’NÜ KURTARACAK PROJELER
Kategori: Genel - Bu haber 79.069 kez okundu.

Beylikdüzü AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın’ın Proje Lansmanı ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtım etkinliği Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde geniş ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Günaydın lansmanda, hayata geçirmeyi planladığı 100 projenin detaylarını anlattı.

Gerçekleşen lansmanda AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Semiye Akaydın Öztürk, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ömer Çolak ve MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer konuşma gerçekleştirdi.

Mustafa Günaydın açış konuşmasında: Biz Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Proje ile Beylikdüzü’müzü İstanbul’un merkezi yapmaya “İnsan Öncelikli, Hizmet Odaklı Belediyecilik” ile buluşturacağız.” Dedi. Konuşmasının sonunda ise; “Özellikle buradan, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinden, bütün komşularımıza sesleniyorum, tüm sorunları çözmeye geliyoruz!” diyerek projelerini anlattı.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA 100 PROJE

Mustafa Günaydın ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Proje’’ diyerek gerçekleştireceği projelerin en dikkat çekenleri 100.Yıl Şehir meydanı, sosyal tesis ve sahil düzenlemesi, amfi tiyatro, parklar, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hükümet konağı, belediye binası, spor kompleksi, buz pisti, dijital belediyecilik, Beylikdüzü yaşam kart, nikah salonları, İDO, Metro, kına ve nişan alanları, kadın istihdam merkezleri, taziye evleri, trafik sorununun çözümü, teleferik, yeraltı geçidi, kavşak projesi, kreş ve anaokulu, taksi durakları, nostaljik tren, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Verem Savaş Dispanseri ve KETEM, aile sağlığı merkezi, imar uygulama problemleri, kentsel dönüşüm, üniversite, kütüphane ve bilim merkezi, modern okular, semt pazarı ve otoparklar, yaşlı bakımevi, STK dernekler için etkinlik alanları, patili dostlar yaşam merkezi, piknik alanları, at binicilik merkezi, e-spor merkezi, bilim ve gençlik merkezi başta olmak projelerinin detaylarından bahsetti.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!