SON DAKİKA

En Son Nokta

NİHAT MERAL: ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VARIM’

Son yerel seçimde AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı olan iş insanı Nihat Meral AK Parti Avcılar ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Bilgileri Kopyala
NİHAT MERAL: ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VARIM’
Kategori: Genel - Bu haber 15.575 kez okundu.

Ak Parti teşkilatının birçok kademesinde görev yapmış ve son yerel seçimde AK Parti Avcılar Belediye Başkan aday adayı olmuş iş insanı Nihat Meral AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

‘AVCILAR’DA PARTİYİ AYAĞA KALDIRMALIYIZ’

AK Parti’nin halen halkın güvendiği en önemli parti olduğunu belirten Meral, ‘AK Parti anketlerde ve halkın gönlünde her daim birinci partidir. 18 yıl boyunca bu ülkeye yaptıkları ortadadır. Bize düşende bu ilçede partiyi tekrar şahlanışa kaldırmaktır.

BERABERLİĞİ SAĞLAMALIYIZ

Avcılar’da parti kurulduktan sonra değişen ilçe başkanları ve yönetimler nedeniyle insanlar arasında ki manevi bağ koptu. Aslında en büyük sorunumuz bu. Gelenlerle gidenler arasında büyük bir uçurum söz konusu oldu. Birlik ve beraberliği sağlamak adına herkesi kucaklamamız lazım.

AVCILAR’IN EVLADIYIM

En büyük artılarımızdan biri bu ilçede büyümek ve yaşamak. Bu ilçenin birçok spor kulübünde top oynamak. Mobilya mağazalarımızla yüzlerce insana dokunmak, istihdam sağlamak önemli diye düşünüyorum. Siyasette de İl Başkanı Bayram Şenocak’la birlikte Avcılarımıza müthiş hizmetler kazandırdık. Avcılar hizmeti yine AK Parti iktidarı tarafından gördü. Reşitpaşa Kuruçeşme altgeçidi, Üniversite Mahallesinde ki Spor Tesisi, sahilde ki sosyal tesis sadece bunlardan bir kaçı’ diyerek ilçe başkanlığı konusunda iddialı olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!