SON DAKİKA

En Son Nokta

O KAYINBİRADER ARTIK YOK!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde erken seçim konusu ve İstanbul Esenyurt Belediyesi’ndeki atamaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bilgileri Kopyala
O KAYINBİRADER ARTIK YOK!
Kategori: Genel - Bu haber 78.375 kez okundu.

Özgür Özel, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in kayınbiraderini belediyede işe almasına ilişkin sorulan soruyu şöyle yanıtladı:

“Biz belediyelerimize akraba atamalarının hiçbir şekilde yapılmamasıyla ilgili genelgemizi gönderdik. Belediye başkanımız bir pozisyon için o yetkinlikte kimseyi bulamadığı için kayınbiraderini atamak durumunda kaldığını söyledi. Duyar duymaz kendisini uyardık. Bugün öğle saatlerinde atama geri alındı. O atama resmileşmedi. Ve öyle bir atama yapılmamış kabul ediyoruz. Genelgemizin bütün belediye başkanlarımız açısından bağlayıcı olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum.

Özgür Özel’in genel başkan olduğu partide belediyede her ne haklı gerekçe olursa olsun, bu tip atamalar bu kadar yoksulluğun olduğu, bu kadar liyakatli gencin işsiz olduğu yerde yürekleri yaralar. O gençlerin yüreklerinin yaralanmasına biz izin vermeyiz. Belediye başkanımız da bu kadar durumun ciddi olduğunu fark etmediğini, kendisinin o yetkinlikte birine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Hatasını telafi etti. Ben de kendisine göstermiş olduğu bu olgun ve parti disiplinine saygılı davranış için teşekkür ederim.”

KAYNAK: Odatv.com

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!