SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖDÜL İSTANBUL’DAN BAYRAM MÜJDESİ

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bilgileri Kopyala
ÖDÜL İSTANBUL’DAN BAYRAM MÜJDESİ
Kategori: Genel - Bu haber 65.030 kez okundu.

39.561 m2 arsa üzerine 362.584 m2 inşaat alanı ile 1+1, 2+1 ve 3+1’lerden oluşan toplam 2683 daire, 102 adet ticari alan olmak üzere 2785 üniteden oluşan Ödül İstanbul’da yaşayan mülk sahiplerine Özyurtlar Holding bayram müjdesini verdiler.

ÖDÜL İSTANBUL’DA DAİRE TESLİMATLARI BAŞLIYOR

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyurularında; G Blok (497 Daire), H Blok ( 500 daire), F Blok (254 Daire)’den sonra 30.06.2024 tarihi itibari ile E Blok ( 254 Daire)’nin teslimatlarının yapılacağını duyurdular.

Yaptıkları açıklamada; ‘Davet mektubunun tebliği itibari ile bizzat kendiniz veya vekiliniz aracılığı ile gün ve saat ile alakalı aşağıdaki irtibat numaralarını arayarak randevu almanız önemle rica olunur.

Bu vesile ile yeni evinizde ferahlık, bereket, sağlık ve iyiliklerle güle güle oturmanızı temenni ederiz.

Şehir yaşamından kopmadan konforlu ve huzurlu yaşam isteyenler için özenle hazırlanan Ödül İstanbul projesi hayatınızı kolaylaştıracak her türlü detayın düşünülmüştür.  Ödül İstanbul, sosyal alanları ile şehrin ortasında sizi özel hissettirecek bir yaşam vadediyor’ ifadelerini kullandılar.

Eşsiz Konumda Muhteşem Bir Yaşam Başlıyor
Eşsiz konumda hayat bulan yeni projemiz Ödül İstanbul, hem şehir içi avantajlarını, hem de şehir dışı huzurunu bir arada sunuyor.

Beylikdüzü, Avrupa Yakası’nın mimari gelişimi en yüksek, gayrimenkul sektörünün nabzının tutulduğu, her geçen gün yatırım değeri artan, İstanbul’un en değerli ilçelerinden biri. Yatırım değeri her geçen gün artan Beylikdüzü – Esenyurt E-5 güzergahı, oturum için de son yıllarda en çok tercih edilen lokasyon haline geldi. Hızlı gelişme potansiyeli ile çekim merkezi haline gelen Beylikdüzü – Esenyurt’ta hayat verdiğimiz yeni projemiz Ödül İstanbul, bu bölgenin en değerli projelerinden biri olarak kapılarını açıyor!

İçinizi Ferahlatan Alanlar

Sizin için hazırladığımız yeşil alan ve parklar ile kendinizi her an huzurlu ve keyifli hissedeceksiniz. Peyzaj düzenlemesi yapılmış 900 m2’lik sosyal alan ve 1.550 m2’lik gezi bahçesi ile toplam 2.450 m2 yeşil alanı ve çocuk parkları ile size İstanbul içerisinde büyük bir doğal park yaşamı sunuyor. Ödül İstanbul’da güne yemyeşil ve huzur dolu bir bahçede kahvenizi yudumlayarak başlayabilirsiniz.

Burası Sizin Sağlıklı Yaşam Üssünüz
Ödül İstanbul’da sağlıklı yaşam için her şey hazır!

Yemyeşil yürüyüş alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, tenis kortu ve futbol sahası; spor yapmanız için sizleri bekliyor. Pek çok sporun bir arada yapılabildiği tesislerde istediğiniz zaman spor yapma özgürlüğü!

Her Gün Tatil Keyfi Ödül İstanbul’da

Ödül İstanbul, eşsiz lokasyon avantajının yanı sıra, şehrin en hareketli noktasında, huzurlu, ferah, konforlu ve kaliteli bir yaşam sunuyor.

Yetişkinler ve çocuklar için ayrı yüzme havuzları ve oyun alanları ile her gününüz tatil köyü konforunda geçecek. Siz ve çocuklarınızın neşeli vakit geçirmesi için eğleneceğiniz alanları özenle hazırladık.

Alışveriş ve Yaşamın Merkezi

Ödül İstanbul’da yer alan mağazalarda istediğiniz her an alışveriş ve hareketli yaşam keyfi mümkün.

Her an kolaylıkla ihtiyaçlarınıza ulaşabileceğiniz mağaza ve dükkânların yanı sıra, keyifli sohbetler ve yeni lezzetler keşfedeceğiniz restoran ve cafeler size sadece bir asansör yakınlığında.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!