SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖNCE Kİ DÖNEM AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI HANDAN TOPRAK TUTUKLANDI

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir’de yapılan eşzamanlı operasyonda 21 kişi gözaltına alınmıştı… Gözaltına alınanlardan biri olan Avcılar Belediyesi önce ki dönem belediye başkanı Handan Toprak tutuklandı.

ÖNCE Kİ DÖNEM AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI HANDAN TOPRAK TUTUKLANDI
Kategori: Genel - Bu haber 10.453 kez okundu.

İstanbul merkezli 5 ilde ‘İhaleye fesat karıştırma’ ve ‘Resmi belgede sahtecilik’ iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın ve belediye çalışanlarının da bulunduğu 21 şüpheli adliyeye sevk edildi. Handan Toprak’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; örgütlü olarak ‘İhaleye Fesat Karıştırma’ ve ‘Resmi Belgede Sahtecilik’ suçlarından aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 şüpheliye yönelik 1 Nisan 2022 tarihinde operasyon yapıldı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir’de yapılan eşzamanlı operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın da bulunduğu 21 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Handan toprak ihaleye fesat karıştırmak suçundan tutuklandı. Handan Toprak ile birlikte toplamda 11 kişi hakkında tutuklama kararı verilirken 21 kişiden 10’u hakkında adli kontrol ile tahliye kararı verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.