SON DAKİKA

En Son Nokta

ONUR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’un oğlu İskender Onur hayatını Gözde Tuncal ile birleştirdi. Mutlu çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıyarken şahitliklerini ise bir birinden önemli isimler yaptı.

ONUR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 15.454 kez okundu.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine seçkin davetli topluluğu katılarak Onur ve Tuncal ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıyarken şahitliklerini ise iş insanı Seyithan İzsiz, Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman, DP ilçe başkanı Ali Atmaca, Karadeniz Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzgun, Güneydoğu Birliği Başkanı Şerafettin Öztürk gibi önemli isimler yaptı.

BOZKURT İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, nikah akdinin ardından genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİLER

Nikah şahitleri arasında yer alan iş insanı Seyithan İzsiz, Deva Partisi ilçe başkanı Halis Kahriman ve Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, “İskender ve Gözde önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine bağlılık yemini ettiler. Bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyoruz. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla bizlerde çok mutluyuz’ diyerek genç çiftleri tebrik ettiler.

HARUN ÖZER GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI

Düğün törenine katılan önemli isimlerden biride AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer’di. Genç çifti tebrik eden Özer, ‘İskender ve Gözde önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Onur ve Tuncal ailelerini tebrik etti.

ORHAN ONUR TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu İskender’in düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, ‘Oğlumuz İskender ve kızımız Gözde’nin düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.